Het ideale seizoen voor Doortrappers is aangebroken!

De zomer heeft plaatsgemaakt voor herfstige dagen. En precies dan zijn Doortrappers in hun element!

Doortrappers? Dat zijn mensen die onverschrokken blijven fietsen, ook wanneer het killer, natter en donkerder wordt. Ze leven volgens het credo: ‘slecht weer bestaat niet, alleen slechte kledij’. Met hun fluojasjes zorgen ze voor een kleurrijke toets op mistroostige dagen. Ze duiken week na week het bos, de modder en achteraf de douche in, soms met kleren en al!

Aan hen wil Bike Republic een ode brengen! Wij voorzien Doortrappers van de perfecte fiets, we loodsen hen veilig door het verkeer met de juiste accessoires en we nemen hun zorgen na aankoop helemaal weg.

Ben jij ook een Doortrapper?

Dan stopt buiten voor jou ook niet na de zomer en heb je recht op onze ‘Buitenkansjes’. Die zijn trouwens nog eens extra in prijs verlaagd!

Interessante blogposts voor Doortrappers

In het donker de weg op?

Zoals je kon lezen in de handige tips over fietsen in het donker. Is het dus belangrijk om goed verlichte zijn. Daarom vind je bij Bike Republic een heel gamma aan kwalitatieve fietsverlichting

Vind hier advies om de juiste verlichting te vinden zodat je veilig op weg kan.

Doortrappen naar het werk?

De slimste, gezondste en meest efficiënte manier om te pendelen, is ongetwijfeld de fiets. Wil jij ook doortrappen naar het werk? Dan hebben we een paar interessante blogposts voor jou!

Tips nodig bij aankoop?

De juiste maat is zeer belangrijk!

Om optimaal te kunnen genieten van jouw nieuwe fiets, is het belangrijk dat jouw fiets de juiste maat en op jou is afgesteld. Frame, zadelhoogte,.... Bij jouw Bike Republic word je opgemeten en ben je zeker dat je met de juiste fiets buiten gaat.

Betrouwbare ondersteuning na verkoop!

Goed onderhoud is belangrijk voor levensduurte fiets. Kan je steeds voor terecht bij jouw Bike Republic. Je krijgt ook nog eens een gratis nazicht na 6 maanden.

Heb je een probleem met je fiets of moet ie nagekeken worden? Onze vakmannen helpen je zeker verder!

Hier vind je alle info mbt herstellingen en onderhoud

FAQ

Heb je nog vragen over andere onderwerpen?

Check dan zeker onze lijst met veelgestelde vragen!

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst