Woon je in of rond Gent, Antwerpen, Vlaams-Brabant of Brussel?
Vraag dan je onderhoud en herstelling aan huis aan.

Dankzij Bike Republic en Touring, kan je nu herstellingen en onderhoud laten uitvoeren aan huis. Momenteel nog maar in een beperkte regio, maar er komt meer aan!

Woon je in die regio?
Dan kan je in onze online afspraaktool aanduiden dat een technicus van Touring bij je thuis je fiets mag komen opknappen. Zo hoef jij je niet te verplaatsen! De herstellingskost verschilt niet van die in onze ateliers. Er wordt je enkel 30 euro extra verplaatsingskost* aangerekend.

Wanneer de technicus een probleem niet bij je thuis kan verhelpen, zal hij je fiets naar de dichtstbijzijnde Bike Republic-winkel brengen.

Let op: dit geldt enkel voor particuliere fietsen. Voor leasing- en bedrijsfietsen moet je steeds naar een Bike Republic winkel.

Waar doen we herstelling aan huis?

Op onderstaande kaart, zie je in welke gemeentes we fietsonderhoud en -herstelling aan huis aanbieden. De blauwe gemeentes zijn diegene waar de service beschikbaar is.

Is het niet goed zichtbaar? Check dan de postcodelijst via onderstaande knop.

Woon je niet in deze zone?

Momenteel kunnen we jammergenoeg nog niet heel Vlaanderen servicen. Maar geen nood, je kan ook steeds langs in een van de ateliers in onze winkel!

*Opgelet: Het eerste gratis nazicht kan enkel in een van onze winkels gebeuren.

**Zit je met een garantiegeval of ben je een B2B-klant met een servicebudget? Dan moet je ook naar een winkel gaan en kan dit niet bij je thuis worden opgelost.

***Dit bedrag geldt als aanrijkost en/of het transport van je fiets naar een winkel. Terughalen van de fiets kan niet via deze service.

****Om deze afspraak te kunnen maken geeft Bike Republic de nodige gegevens door aan Touring om deze herstelling ter plaatse mogelijk te maken.

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst