E-Bakfietsen

Een elektrische bakfiets is een volwaardig alternatief voor een tweede auto. Zeker wanneer je in de stad woont, bewijst de elektrische bakfiets zijn nut. Je krijgt ondersteuning tot 25 kilometer per uur en vervoert moeiteloos je kindjes, je boodschappen, zware spullen… De elektrische cargofietsen in onze collectie zijn allemaal uitgerust met een extra krachtige motor, waardoor je vlot op je bestemming geraakt, ongeacht hoe zwaar je beladen bent. Al moet je er bij een cargofiets wel rekening mee houden dat het rijgedrag helemaal anders is dan een gewone elektrische fiets.  

Je stuurt met een elektrische bakfiets een stuk minder gezwind en ook het gewicht van zo’n cargobike is niet te vergelijken met andere types elektrische fietsen. Kom daarom zeker eens langs in één van onze Bike Republic-winkels om een elektrische bakfiets te testen. Zo ontdek je meteen hoe het voelt om met een e-cargobike de baan op te gaan. 

Lees meer
E-Dolly II 600Wh NuVinci E-Dolly II 600Wh NuVinci 2
Beschikbaar
E-Bakfietsen

E-Dolly II 600Wh NuVinci

AR22030-213
€ 4.999,00
 Op zoek naar een betaalbare bakfiets van topkwaliteit die er ook leuk uitziet? Bij onze Noorderburen word je op je wenken bediend. Met een elektrische bakfiets van Dolly neem je je kroost in alle comfort mee naar school, de speeltuin of de supermarkt. + Dubbelwandige bak van kunststof is volledig recycleerbaar en bestand tegen alle weersomstandigheden.+...
Onesize
E-Dolly 600Wh NuVinci /... E-Dolly 600Wh NuVinci /... 2
Beschikbaar
E-Bakfietsen

E-Dolly 600Wh NuVinci / Frame: Azure / Bak: Black

AR021-036-213
€ 4.999,00
Onesize

Filteren op
Frametype
Merken
Prijs
Filter
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst