Norta: Belgisch familiebedrijf met oog voor kwaliteit

Wist je dat het Belgische Norta al meer dan honderd jaar bestaat? Met zo’n ervaring en vakmanschap is het dus logisch dat ze perfect weten hoe je een hoogwaardige en comfortabele fiets moet bouwen. Net als wij streeft ook dit familiebedrijf met z’n e-bikes naar zorgeloos fietsplezier.

Maatwerk en persoonlijke aanpak

De geschikte e-bike samenstellen is maatwerk: motortype, versnellingssysteem, kleur... In functie van je persoonlijke noden en wensen kun je bij Norta alle opties zorgvuldig selecteren. Dat maatwerk is absoluut een troef waarmee Norta zich van de concurrentie wil onderscheiden. E-bikes worden er op bestelling geproduceerd. Toch hoef je nooit lang te wachten op je e-bike: binnen de twee weken wordt hij in de Bike Republic van je keuze geleverd.

Flexibele productie in België

Om die unieke service te kunnen bieden, houdt Norta de productie en assemblage van zijn fietsen bewust in België. Alleen zo blijft het productieproces flexibel genoeg om e-bikes op maat af te leveren. Nog een voordeel: Norta behoudt de controle over de kwaliteit. Zowel van de eigen frames als van de onderdelen die worden toegeleverd. Voor de motoren werkt Norta bijvoorbeeld exclusief samen met Bosch. Dat is dé referentie op vlak van elektrische aandrijving voor e-bikes. Het merk laat haar e-bikes ook aan de strengste Europese normen aftoetsen door een universitair lab in Aken.

Blikvangers

Elke Norta-fiets is verkrijgbaar in maar liefst tien verschillende kleuren. Je kan van je fiets dus een echte blikvanger maken. De B-3040 is het populairste model. Dankzij de krachtige Bosch Performance Line-motor fiets je moeiteloos langsheen de meest uitdagende parcoursen. De hoogwaardige 625Wh batterij die volledig geïntegreerd werd in het frame staat garant voor een grote actieradius. De onderhoudsvrije riemaandrijving en traploze Enviolo-versnellingsnaaf maken de uitrusting van deze luxe-uitvoering compleet. Wil je nog comfortabeler fietsen? Kies dan voor de B-3050 met volautomatische versnellingen. De Enviolo automatiq-naaf past de versnelling vanzelf aan je cadans aan.

Ervaar onweerstaanbaar fietsplezier

Benieuwd naar een Norta e-bike? Je vindt deze Belgische pareltjes in onze winkels, maar Norta organiseert ook zelf testdagen waarop je de verschillende modellen kan testen en alle kleuren rustig kan bekijken. Meer info vind je op www.norta.be/boek-een-testrit.

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst