Rolstoelfietsen

Welkom bij onze rolstoelfietsenpagina - waar mobiliteit en vrijheid hand in hand gaan. Ontdek ons aanbod van rolstoelfietsen, speciaal ontworpen om mensen met beperkte mobiliteit te laten genieten van fietstochten met vrienden, familie of zorgverleners. Ook maatwerk of aanpassingen van je fiets zijn mogelijk. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen!

Onze collega’s bij Bike Republic Diest zijn gespecialiseerd in het maken, zoeken en zelfs creëren van fietsoplossingen. Kom dus daarom zeker langs om de perfecte fiets te vinden en een juiste prijsinschatting te krijgen en ontdek hoe we inclusieve mobiliteit bevorderen.

Lees meer
Van Raam OPair Van Raam OPair 2
Out of stock
Rolstoelfietsen

Van Raam OPair

ZORG0042
€ 4.820,00
Samen fietsen met kinderen of volwassen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen bij wie een transfer makkelijk mogelijk is.
Van Raam VeloPlus Van Raam VeloPlus 2
Out of stock
Rolstoelfietsen

Van Raam VeloPlus

ZORG0043
€ 5.920,00
De VeloPlus rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren.
Van Raam Chat Riksja Van Raam Chat Riksja 2
Out of stock
Rolstoelfietsen

Van Raam Chat Riksja

ZORG0044
€ 10.780,00
De Chat is bedoeld om samen te fietsen met volwassenen en/of kinderen die niet meer zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen.
Filter op
Merken
Meer Minder
Aantal versnellingen
Framemateriaal
Prijs
Filter
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst