FIETSENWINKEL MET SPORTAANBOD

Bike Republic Evere

Adres

Av. Léon Grosjean 84/88
1140 Evere
routebeschrijving

TEL. 02 705 38 63
MAIL evere@bikerepublic.be

Openingsuren

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        10:00-18:30u

Woensdag:    10:00-18:30u

Donderdag:   10:00-18:30u

Vrijdag:           10:00-18:30u

Zaterdag:        10:00-17:30u

Zondag:           gesloten

Bike Republic Evere is jouw compagnon de route in Brussel

Lees hier waarom

Advies inwinnen bij de aankoop van jouw fiets?

Kom dus gerust eens langs in de winkel. Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel handig. Zo kunnen we je nog beter verder helpen. 

Maak een afspraak 

Onderhoud en herstelling aan huis

Woon je in Brussel, en wil je graag een onderhoud of herstelling aan huis?

Boek hier je afspraak, dan komt een technicus bij je thuis je fiets opknappen. Zo hoef jij je niet te verplaatsen! De herstellingskost verschilt niet van die in onze ateliers. Er wordt hiervoor een verplaatsingskost van 30 euro extra aangerekend.


*
Let op: dit geldt enkel voor particuliere fietsen. Voor leasing- en bedrijfsfietsen moet je steeds naar een Bike Republic winkel.

Aanbod

Bike Republic Evere – voorheen IMP Bike – is één van de grootste fietsenwinkels van Brussel. Onze showroom van ruim 1500 m² is tot de nok gevuld met e-bikes, bakfietsen, longtail fietsen, racefietsen en mountainbikes van een pak mooie merken. 

Kom je langs bij Bike Republic Evere, dan kan je er rekenen op advies van ervaren experten én een topservice in ons eigen atelier. Daarvoor staan filiaalmanagers Isabelle en Michel Parmentier garant, samen met hun collega’s. Zij bouwden IMP Bike met vakmanschap en een onbegrensde passie voor de fiets uit tot een klinkende naam in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. En dat al sinds de jaren tachtig.  

IMP Bike is gegroeid uit een winkel die gespecialiseerd was in BMX en mountainbike. Begin jaren negentig was IMP zelfs de eerste Trek-dealer in Europa. Binnen dat segment is er dus enorm veel expertise. Maar ook voor elektrische fietsen en slimme transportoplossingen in de stad zoals bakfietsen en longtail cargobikes ben je bij Bike Republic Evere aan het perfecte adres.  

Beschikbare merken o.a.: Trek, Bulls, Riese & Müller, Brompton, Urban Arrow, Kettler en Dolly. 

Store managers in Evere

Store Manager Leuven

Isabelle en Michel Parmentier

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst