LEASEN, KOPEN EN ANDERE MANIEREN OM OP KOP TE BLIJVEN

Je wil het allemaal, he? Gezonde medewerkers, een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld én vlot naar het werk. Bike Republic helpt jou en je collega's de juiste bedrijfsfiets kiezen, stap voor stap tot aan de eindmeet.

Beginnen doe je door het juiste fietsplan te kiezen. Bij Bike Republic streven we naar een fietsplan op maat. Altijd. Onze specialisten werken nadien een vrijblijvend voorstel uit en gaan met jou op weg, tot en met de vlotte administratie. En ook die loopt op wieltjes. Daarna werken we in samenspraak een plan uit om U tegen te zeggen.

JE HEBT EEN FIETSPLAN. TIJD VOOR EEN TESTRIT!

Je medewerkers warm maken voor het fietsproject, da’s natuurlijk de volgende stap.

Met handenvol technische bagage reppen onze experten zich naar jouw bedrijf en vertellen ze honderduit over de verschillende modellen. Teamspirit wordt getest tijdens de ritjes. 

En de prijs? Daar beslis je zelf over, op basis van diverse voorstellen.

VRAAG NU JOUW TEST@WORK AAN

TIJD VOOR EEN ONDERHOUDSBEURT? BIKE REPUBLIC KOMT ERAAN!

Op maat, dat is bij ons ook een kwestie van er te zijn bij élke etappe. Moet jouw hele fietsvloot om de zoveel tijd worden nagekeken? Jij vraagt, wij draaien.

De fietstechnieker komt langs met de mobiele servicebus en repareert alles ter plekke. Kwestie van na het werk weer vlot naar huis te bollen.

VRAAG NU JOUW SERVICE@WORK AAN

NOOD AAN EEN TOTAALPLAN? BIKE REPUBLIC RIJDT MEE

Bike Republic werkt alleen met vakmensen, en niet alleen in het atelier. We zijn jouw compagnon de route, van het uitstippelen tot het opvolgen van een bedrijvig fietsplan. Met de grootste zorg, advies, testritjes, onderhoudsbeurten, kick-offs, ... tekenen we voor een gesmeerd traject.

Heb je nood aan extra zaken zoals bijkomende opleidingen of een extra fietsenstalling op het terrein? Geen nood, bij Bike Republic betekent een volledige ontzorging ook echt alles erop en eraan, met voor elke vraag een professionele oplossing.

Heb je nog vragen?

Bekijk dan zeker ons overzicht met veelgestelde vragen. Dit kan je hier terugvinden.

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst