FIETSENWINKEL MET SPORTAANBOD

Bike Republic Veurne

Adres

Openingsuren

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        10:00-18:00

Woensdag:    10:00-18:00

Donderdag:   10:00-18:00

Vrijdag:           10:00-18:00

Zaterdag:       10:00-18:00

Zondag:          gesloten

Jouw compagnon de route in de Westhoek

Lees hier waarom

Advies inwinnen bij de aankoop van jouw fiets?

Kom dus gerust eens langs in de winkel. Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel handig. Zo kunnen we je nog beter verder helpen. 

Maak een afspraak. 

Aanbod

Fietsfanaat?
Dan ben je bij Bike Republic Veurne aan het juiste adres. Onze winkel onderscheidt zich in de Westhoek van de concurrentie met een groot aanbod snel leverbare e-bikes, speedpedelecs, stadsfietsen, toerfietsen, plooifietsen, bak- en cargofietsen en kinderfietsjes. We kiezen daarbij sowieso voor kwaliteit met topmerken als Trek, Flyer, Brompton, KOGA en Kettler.

Kan je moeilijk een keuze maken?
Geen probleem: onze ervaren collega’s in de winkel luisteren naar wat jij zoekt in een fiets en wijzen je dan de weg naar het ideale model. Ook sportievelingen kunnen trouwens bij ons hun hart ophalen, want er is een ruime keuze racefietsen, gravel- en mountainbikes van merken als Trek, Scott, Ridley, BH en Bulls.

Wat je budget of ambities ook zijn: bij ons vind je een fiets die perfect bij je past. En dat niet enkel als particulier. We zijn er ook voor bedrijven of werknemers die een bedrijfsfiets willen aankopen of leasen. Onze B2B-afdeling kan jou bovendien – als je dat wenst – van A tot Z ontzorgen met een fietsplan op maat.

Beschikbare merken: Trek, Scott, KOGA (geen sportief aanbod), Ridley, Flyer, Kettler, Norta, Brompton, Bizzobike, Dolly, Hiron, Bulls, BH

Store manager in Veurne

Store Manager Leuven

Ruben Callewaert

Perfectie bestaat niet, ernaar streven wel!

Perfectie bestaat niet, ernaar streven wel!

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst