FIETSENWINKEL MET SPORTAANBOD

Bike Republic Leuven

Adres

Mechelsesteenweg
- Kareelveld 8A
3000 Leuven

Openingsuren

Maandag:                   gesloten

Dinsdag:        10.00u  -  18.00u

Woensdag:    10.00u  -  18.00u

Donderdag:   10.00u  -  18.00u

Vrijdag:           10.00u  -  18.00u

Zaterdag:        10.00u  -  18.00u

Zondag:                        gesloten

Onderhoud en herstelling aan huis

Woon je in of rond Leuven, en wil je graag een onderhoud of herstelling aan huis?

Boek hier je afspraak, dan komt een technicus bij je thuis je fiets opknappen. Zo hoef jij je niet te verplaatsen! De herstellingskost verschilt niet van die in onze ateliers. Er wordt hiervoor een verplaatsingskost van 30 euro extra aangerekend.


*Let op: dit geldt enkel voor particuliere fietsen. Voor leasing- en bedrijfsfietsen moet je steeds naar een Bike Republic winkel.

Advies inwinnen bij de aankoop van jouw fiets?

Kom dus gerust eens langs in de winkel. Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel handig. Zo kunnen we je nog beter verder helpen. Bel ons gerust op 016 67 91 59.

Als je onze winkel wil bezoeken is het belangrijk te weten dat de ingang van de parking te bereiken is langs Kareelveld en niet via de Mechelsesteenweg zelf. Kom je via de E314? Neem dan de afrit Herent, rij vervolgens richting Leuven centrum en sla linksaf aan de tweede verkeerslichten. Je zal hierbij de winkel eerst voorbij rijden langs je linkerzijde. Een herkenningspunt voor velen is dat we vlak naast Van Marcke keukens en badkamers gelegen zijn. 

Services

Kom je langs in onze fietsenwinkel in Leuven dan vind je heel wat verschillende soorten fietsen: van e-bikes, toerfietsen en kinderfietsen tot racefietsen en mountainbikes.

Beschikbare merken: Trek, KOGA, Ridley, Flyer, Gazelle, Kettler, Norta, Oxford, Brompton, Bizzobike, Dolly, Hiron, Bulls, BH

In Leuven kun je ook persoonlijke service en nazorg verwachten of inspiratie opdoen door de unieke expertenscores, uitgedeeld door Bike Republic-experten met jarenlange kennis.

Bekijk hier nog meer services.

Store manager in Leuven

Store Manager Leuven

Johan Billen

- "Als één team, samen sterk, zo staan we garant 
voor iedere tevreden klant!". -

-

"Als één team, samen sterk, zo staan we garant 
voor iedere tevreden klant!"

-

Ik werk met veel plezier voor Bike Republic omdat je hier terechtkomt in een familiale omgeving met aangename collega’s. Ondertussen kan ik ook elke dag mijn passie voor fietsen delen met anderen.

Hierbij hecht ik als filiaalmanager van Bike Republic Leuven veel belang aan het scheppen van een zo aangenaam mogelijke winkelervaring door een mooie aankleding, orde en netheid.

Wil je deze winkel rechtstreeks bereiken? Dat kan via 016 67 91 59 of leuven@bikerepublic.be

Bike Republic is Vlaanderens grootste fietsenketen. Bekijk hier al onze winkels.

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst