Je oude fiets is geld waard!

De fiets is één van de hoekstenen van een meer duurzame mobiliteit. Maar ook de productie van fietsen heeft een ecologische impact en dus is het belangrijk om bewust om te springen met de tweewielers die we niet meer gebruiken. Bovendien is het niet voor iedereen evident om een splinternieuwe fiets te kopen. Kwalitatieve tweedehandsfietsen zijn voor heel wat mensen dus een ideale oplossing. 

Ook bij Bike Republic willen we ons steentje bijdragen. Niet door tweedehandsfietsen te verkopen, wél door jou nog wat te bieden voor je oude fiets en door samen te werken met een aantal partners die hem op de tweedehandsmarkt brengen. Zo maken we er andere mensen gelukkig mee en da's een win-win voor iedereen! 

Welk type fiets heb je?

Heb je nog een oude, niet-elektrische fiets in je garage of schuur staan? Dan kan je die in ruil voor een Bike Republic-waardebon binnenbrengen in één van onze Antwerpse winkels. We werken samen met Kringwinkel Antwerpen om dit soort fietsen een tweede leven te geven.

Heb je een e-bike die aan vervanging toe is? Je kan je oude e-bike bij ons binnenbrengen en onze collega's doen je een overnamevoorstel o.b.v. de leeftijd, de staat en het type van je e-bike.

Meer info over hoe je je oude fiets bij ons kan inruilen? Kies hieronder of je een e-bike of een niet-elektrische fiets wil binnenbrengen.

Benieuwd naar onze collectie?

Bij Bike Republic vind je e-bikes, speedpedelecs, bakfietsen en longtails van mooie merken zoals Gazelle, Norta, Trek en Flyer. Maar ook voor koersfietsen, gravelbikes en mountainbikes ben je bij ons aan het goeie adres met topfietsen van o.a. Ridley, Scott, Trek en BH. 

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier even door:

Product toegevoegd aan verlanglijst