Bike Republic

Test je droomfiets bij Bike Republic

Welke e-bike is jou op het lijf geschreven? Dat hangt ervan af. De eerste vraag is: waarvoor wil je je fiets meestal gebruiken? Om in no-time door het drukke stadscentrum te knallen? Om in eigen streek op ontdekking te trekken? Of om comfortabel met een bak vol boodschappen terug te keren van de winkel?

Onze specialisten in de winkels helpen je met een woordje uitleg en het nodige advies bij het vinden van jouw droomfiets. Maar uiteindelijk mogen wij nog zoveel praten en uitleggen als we willen: zo’n e-bike moet je vooral zelf voelen. Voeten op de trappers, handen aan het stuur en… haren in de wind!

Welke fietsen kan je testen?

Simpel, al onze elektrische fietsen! Bij Bike Republic vind je een ruim assortiment aan elektrische fietsenJe kan terecht voor gewone e-bikes, bakfietsen en longtails maar ook voor speedpedelecs kan je bij ons terecht!

Waar kan ik testen?

Met 29 winkels *, verspreid over heel Vlaanderen en Brussel vind je zeker een testpunt bij jou in de buurt! Zoek snel even een winkel in de buurt, maak er online een afspraak en test er op los!

Zin in een testrit?

Net omdat testen zo belangrijk (en plezant) is, mag je bij ons à volonté e-bikes, speedpedelecs, bakfietsen en longtails uitproberen. Al is het wel handig dat je ons op voorhand een seintje geeft welke fiets(en) je wil testen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de batterijen opgeladen zijn en dat de banden op de juiste spanning staan.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende testrit. Dan krijg je naast het advies van onze experten ook de kans om het comfort van een e-bike direct te ervaren!

TIP: hou rekening met drukke momenten

Ook al heb je een testrit gereserveerd, je houdt er best rekening mee dat het in onze winkels op sommige momenten druk kan zijn. Onze collega’s helpen je sowieso zo snel mogelijk, maar we kunnen niet uitsluiten dat je eventjes moet wachten vooraleer je aan je testrondje kan beginnen. Maar geen nood: ondertussen kan je altijd genieten van een lekkere tas koffie ;-)

Ontdek ons assortiment

Heb je nog helemaal geen idee welke elektrische fiets misschien bij je past? Of welke fietsen je allemaal in onze collectie kan vinden? Snuffel dan zeker al eens rond in ons assortiment of blader door onze gloednieuwe E-bike Gids 2024 waarin we alle topmodellen van dit modeljaar hebben verzameld. Misschien kom je zo al een e-bike tegen waarvan je hart een sprongetje maakt.

*Er kan niet getest worden in onze winkel te Diest. Voor testen in onze winkel in Beveren en Evere moet je contact opnemen met de winkel zelf. Boeken kan hier niet online.

Product toegevoegd aan verlanglijst