FIETSENWINKEL IN Schaarbeek

Bike Republic Schaarbeek

Adres

Openingsuren

Opgelet: De openingsuren voor particulieren en professionelen zijn verschillend

Ik ben particulier

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        gesloten

Woensdag:    13:00 - 18:00

Donderdag:   gesloten

Vrijdag:           13:00 - 18:00

Zaterdag:       10:00 -  17:30

Zondag:          gesloten

Ik ben professioneel (enkel voor b2b-vragen)

Dagelijks mogelijk op afspraak tussen 9:00 - 17:00. Zowel fysiek als digitaal.
Maar hier je afspraak.

Advies inwinnen bij de aankoop van jouw fiets?

Kom dus gerust eens langs in de winkel. Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel handig. Zo kunnen we je nog beter verder helpen. 

Maak een afspraak. 

Aanbod

Duurzame mobiliteit in Brussel een stevig duwtje in de rug geven. Dat is het doel van deze unieke Bike Republic-winkel in Schaarbeek. Uniek? Zeker, want we verkopen er uitsluitend elektrische bakfietsen, longtails en andere cargofietsen. En wel van mooie merken als Urban Arrow, O2Feel, Riese & Müller en Kettler. Daarnaast vind je er ook nichemerken als CityQ, Lovens en Bilmo.

Zaakvoerders van bedrijven, zelfstandigen of HR-managers kunnen in Schaarbeek rekenen op het advies van onze ervaren B2B-experten. Zij tekenen indien gewenst een fietsplan op maat uit, waardoor de mobiliteit van werknemers duurzamer en efficiënter wordt. En dat is in tijden van schommelende brandstofprijzen niet onbelangrijk. 

Maar ook als particulier ben je meer dan welkom tijdens onze vaste openingsuren op woensdag, vrijdag en zaterdag. Brussel is in ons land misschien wel de snelst veranderende stad op vlak van mobiliteit. Er wordt hard gewerkt aan fietsinfrastructuur. En wil je in het verzadigde stadscentrum snel van punt A naar B geraken, dan is de auto sowieso niet het ideale vervoersmiddel. Voor gezinnen is een bakfiets of longtail bijvoorbeeld een stuk interessanter!

Ben je geïnteresseerd in een bakfiets, longtail of een heel specifieke cargobike? Trap dan zeker eens langs. Je bent bij ons altijd zeker van een perfect passend én snel leverbaar exemplaar. 

Store managers in Schaarbeek

Store Manager Leuven

Isabelle en Michel Parmentier

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst