FIETSENWINKEL Diest

Bike Republic Diest (het vroegere Wieleke)

Adres

Fietswinkel Diest

Openingsuren

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        10:00-12:00 - 13:00-18.00u

Woensdag:    10:00-12:00 - 13:00-18.00u

Donderdag:   enkel op afspraak

Vrijdag:          10:00-12:00 - 13:00-18.00u

Zaterdag:       09:00-17:00

Zondag:          gesloten

Advies inwinnen bij de aankoop van jouw fiets?

Kom gerust eens langs in de winkel. Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel handig. Zo kunnen we je nog beter verder helpen. 

Maak een afspraak. 

Aanbod

Het e-bike testcenter van Bike Republic Diest – vroeger Wieleke – is uniek in België. Je kan er in alle rust en comfort e-bikes, cargofietsen, bakfietsen én fietsen voor andersvaliden of mensen met een beperking uitproberen. Onze toonzaal beschikt over een indoor testparcours zodat je onze fietsen meteen goed kan leren kennen!

We zijn er bij Bike Republic Diest heilig van overtuigd dat fietsen de snelste weg is richting vrijheid en geluk. Zeker ook voor andersvaliden, ouderen of mensen die revalideren. Alleen is het geen makkelijke opgave om een tandem, driewieler, rolstoelfiets of riksja te kiezen. Dat soort fietsen zie je niet vaak in het straatbeeld en dus zijn de meeste mensen er iets minder mee vertrouwd. Bovendien is onze collectie erg ruim en zijn de verschillen tussen modellen soms subtiel. Net daarom staat ons team klaar om je een woordje uitleg te geven. Zowel over de keuze van de juiste fiets als over de manier om zo'n fiets (deels) terugbetaald te krijgen, kunnen we je helder adviseren.

Ben je eerder op zoek naar een cargobike, bakfiets of longtail voor je onderneming? Ook dan ben je bij ons aan het goeie adres. In ons testcenter kan je de meest uiteenlopende modellen bekijken en uitproberen. Cargofietsen op drie wielen, bakfietsen met een extra kleine draaicirkel, fietsen die haast evenveel laadruimte hebben als een kleine bestelwagen. Noem het op, we hebben het...

Samen vinden we de juiste fiets voor jouw fietsplezier! Trap dus eens langs en kom naar hartenlust fietsen testen. Alleen zo vind je de twee- of driewieler die écht bij je past. 

Meer over:
Zorgfietsen
Tandems
Cargobikes

Store manager in Diest

Store Manager Leuven

Bart Daems

Perfectie bestaat niet, ernaar streven wel!

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst