Driewielers

Welkom op onze pagina gewijd aan drielwielfietsen - de ultieme combinatie van stabiliteit, comfort en vrijheid op de weg. Drielwielfietsen bieden een veilige en betrouwbare manier om te genieten van fietsen, zelfs als mobiliteit een uitdaging vormt.

Met twee wielen aan de achterkant en één aan de voorkant bieden deze fietsen een stevige basis, wat zorgt voor een evenwichtige rit zonder concessies te doen aan wendbaarheid. Ontdek de verschillende modellen en functies die beschikbaar zijn om aan individuele behoeften te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar een sportieve rit in de natuur, dagelijkse woon-werkverkeer of een gezellige tocht met het gezin, drielwielfietsen zijn aanpasbaar aan jouw levensstijl. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen!

Onze collega’s bij Bike Republic Diest zijn gespecialiseerd in het maken, zoeken en zelfs creëren van fietsoplossingen. Kom dus daarom zeker langs om de perfecte fiets te vinden en een juiste prijsinschatting te krijgen.

Hase Trets
Uit stock
Driewielers

Hase Trets

ZORG0001
€ 5.130,00
De jongste trike uit de Hase-familie is een trike voor de jongsten.Beter gezegd: een traploos verstelbare driewieler voor alle kids tussen 1,30 m en 1,60 m. De nieuwe TRETS heefteen onderstuur dat eenvoudig te bedienen is. Zo voelen dekleintjes zich al heel cool – en eerlijk gezegd: dat zijn ze ook!
Hase Trigo Up Hase Trigo Up 2
Uit stock
Driewielers

Hase Trigo Up

ZORG0002
€ 3.160,00
Door de modulaire constructie is de TRIGO UP met bovenstuur een betaalbare instapdriewielfiets en bovendien enorm flexibel. Dit is de enige driewielfiets met de mogelijkheid achteraf een Shimano steps middenmoter toe te voegen op het moment dat het budget dat toelaat.Aangezien de modules in geleidingsrails zijn aangebracht en traploos verstelbaar zijn,...
Hase Trigo Hase Trigo 2
Uit stock
Zorgfietsen

Hase Trigo

ZORG0005
€ 2.960,00
Door de modulaire constructie is de TRIGO met onderstuur een betaalbare instapdriewielfiets en bovendien enorm flexibel. Dit is de enige driewielfiets met de mogelijkheid achteraf een Shimano steps middenmoter toe te voegen op het moment dat het budget dat toelaat.Aangezien de modules in geleidingsrails zijn aangebracht en traploos verstelbaar zijn, kan...
Hase Lepus E bafang Hase Lepus E bafang 2
Uit stock
Driewielers

Hase Lepus E

ZORG0006
€ 10.200,00
De LEPUS E bafang overtuigt met een zithoogte van maximaal 63 cm. Zo kunt u gemakkelijk naar beneden trappen, alles goed overzien en toch nog goed gezien worden. Het opstappen en gaan zitten op de fiets gebeurt zonder risico. U gaat aan de zijkant zitten en slaat dan uw been over het lage frame heen. De uitstekende vering is een van de redenen dat u zich...
Hase Kettwiesel Evo Steps Hase Kettwiesel Evo Steps 2
Uit stock
Driewielers

Hase Kettwiesel Evo Steps

ZORG0008
€ 10.240,00
De HASE KETTWIESEL EVO STEPS staat synoniem voor de ultieme sportieve trike. De EVO STEPS is voorzien van een aantal upgrades op het gebied van comfort. Zo heef deze driewielfiets met onderstuur een functionele en voelbare vering en de Steps-motor van Shimano met het bijpassende elektronische Di -schakelsysteem. Deze fiets heeft een lagere opstap dan zijn...
Hase Kettwiesel Handbike Hase Kettwiesel Handbike 2
Uit stock
Driewielers

Hase Kettwiesel Handbike

ZORG0009
€ 8.750,00
Wie zijn geluk niet te voet vindt, kan het een handje helpen: de KETTWIESEL HANDBIKE beschikt over een speciaal ontwikkeld bovenstuur, dat samen met hand cranks, lagers en ketting de 'aandrijfeenheid' vormt. In plaats van de pedalen bieden aanpasbare beensteunen bescherming en ondersteuning.
Hase Trix
Uit stock
Driewielers

Hase Trix

ZORG0015
€ 6.190,00
Wie met anderen op ooghoogte wil zijn, kan heerlijk achterover leunen. Klinkt tegenstrijdig, maar dat is TRIX. Als ligfiets met een laag zwaartepunt is de TRIX zo stabiel en wendbaar, dat zelfs zwaar gehandicapte rijders gewoon mee kunnen komen met de kopgroep, en er daarnaast ook nog enorm cool uitzien. Iedereen tussen 1,25 m en 1,90 m bezit de juiste...
Hase Lepus Steps Hase Lepus Steps 2
Uit stock
Zorgfietsen

Hase Lepus Steps

ZORG0007
€ 10.300,00
De LEPUS STEPS overtuigt met een zithoogte van maximaal 63 cm. Zo kunt u gemakkelijk naar beneden trappen, alles goed overzien en toch nog goed gezien worden. Het opstappen en gaan zitten op de fiets gebeurt zonder risico. U gaat aan de zijkant zitten en slaat dan uw been over het lage frame heen. De uitstekende vering is een van de redenen dat u zich...
Hase Lepus 6100 630Wh
Uit stock
Zorgfietsen

Hase Lepus

ZORG0011
€ 6.610,00
De LEPUS overtuigt met een zithoogte van maximaal 63 cm. Zo kunt u gemakkelijk naar beneden trappen, alles goed overzien en toch nog goed gezien worden. Het opstappen en gaan zitten op de fiets gebeurt zonder risico. U gaat aan de zijkant zitten en slaat dan uw been over het lage frame heen. De uitstekende vering is een van de redenen dat u zich opveen...
Hase Lepus EP8 630Wh Hase Lepus EP8 630Wh 2
Uit stock
Zorgfietsen

Hase Lepus

ZORG0012
€ 6.600,00
De Hase Lepus is de best verkochte vol-geveerde driewiel-fiets bij Bike Republic. Waarom? Omdat zo ongeveer iedereen er op kan fietsen.
Hase Trix Hase Trix 2
Uit stock
Zorgfietsen

Hase Trix

ZORG0010
€ 6.190,00
Als ligfiets meteen laag zwaartepunt is de TRIX zo stabiel en wendbaar, dat zelfs rijders met beperkte mobiliteit gewoon mee kunnen komenmet de kopgroep, en er daarnaast ook nog enorm cool uitzien.Iedereen tussen 1,25 m en 1,90 m past op de TRIX. Wie graag plankgas rijdt, kan standaard vertrouwen op hoogwaardige schijfremmen. Wie niet zoveel opheeft met...
Huka Driewieler Vasco Huka Driewieler Vasco 2
Uit stock
Driewielers

Huka Driewieler Vasco

ZORG0051
€ 6.330,00
De Vasco driewielfiets is geschikt voor volwassenen. Met de elektrische driewieler Vasco, die voorzien is van Dutch Design, kan je eindeloos op een comfortabele manier fietsen dankzij haar hightech eigenschappen.
Huka Driewieler Cortes Huka Driewieler Cortes 2
Uit stock
Driewielers

Huka Driewieler Cortes

ZORG0050
€ 6.480,00
De Cortes driewieler is een zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager.
Tribike Classic Y-Frame Middenmotor
Uit stock
Driewielers

Tribike Classic Y-Frame Middenmotor

ZORG0052
€ 4.285,00
Door de unieke lage zitpositie en lage instap is de Tribike Classic Y-frame een uiterst stabiele en veilige driewielfiets
Tribike Classic S Alu Voorwielmotor
Uit stock
Driewielers

Tribike Classic S Alu Voorwielmotor

ZORG0053
€ 3.380,00
Dit model driewielfiets bestaat als Alu S of als SU, de lage instap driewielfiets. De Classic SU heeft een lage ruime instap en een andere zitpositie.
Van Raam Easy Rider Compact driewielfiets Van Raam Easy Rider Compact driewielfiets 2
Uit stock
Zorgfietsen

Van Raam Easy Rider Compact driewielfiets

ZORG0025
€ 2.960,00
De Easy Rider Compact is een compacte driewielfiets met zitting waar je heel eenvoudig op fietst. Deze comfortabele driewielfiets is geschikt voor kleine volwassenen en grote kinderen.
Van Raam Easy Rider Small Van Raam Easy Rider Small 2
Uit stock
Driewielers Kinderen

Van Raam Easy Rider Small

ZORG0026
€ 3.190,00
Driewielfiets voor kinderen vanaf ca. 4 jaar of oudere personen met een geringe lengte
Van Raam Easy Sport Small Van Raam Easy Sport Small 2
Uit stock
Zorgfietsen

Van Raam Easy Sport Small

ZORG0027
€ 4.270,00
De Easy Sport Small is een ligdriewielfiets voor kinderen en kleine volwassenen. Deze fiets is ontworpen voor iedereen die sportief wil fietsen en/of behoefte heeft aan een onderstuur.
Van Raam Midi Van Raam Midi 2
Uit stock
Driewielers Kinderen

Van Raam Midi

ZORG0028
€ 2.920,00
De Midi driewielfiets is geschikt voor kinderen vanaf ca. 8 jaar of minder grote volwassenen.
Van Raam Mini Van Raam Mini 2
Uit stock
Driewielers Kinderen

Van Raam Mini

ZORG0029
€ 2.530,00
Driewielfiets voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.
Van Raam Husky Van Raam Husky 2
Uit stock
Zorgfietsen

Van Raam Husky

ZORG0030
€ 1.660,00
Driewielfiets voor kinderen vanaf ca. 2 jaar.  
Van Raam Easy Sport Van Raam Easy Sport 2
Uit stock
Zorgfietsen

Van Raam Easy Sport

ZORG0034
€ 4.260,00
De Easy Sport is een ligdriewielfiets voor (jong)volwassenen. Deze fiets is ontworpen voor iedereen die sportief wil fietsen en/of behoefte heeft aan een onderstuur.
Van Raam Easy Sport Small Van Raam Easy Sport Small 2
Uit stock
Zorgfietsen

Van Raam Easy Sport Small

ZORG0035
€ 4.260,00
De Easy Sport Small is een ligdriewielfiets voor kinderen en kleine volwassenen. Deze fiets is ontworpen voor iedereen die sportief wil fietsen en/of behoefte heeft aan een onderstuur.
Van Raam Maxi Van Raam Maxi 2
Uit stock
Zorgfietsen

Van Raam Maxi

ZORG0036
€ 3.080,00
De trendy vormgegeven Maxi driewieler voor volwassenen zorgt voor stabiliteit en creëert daarmee een gevoel van veiligheid tijdens het fietsen.
Filter op
Merken
Aantal versnellingen
Framemateriaal
Prijs
Filter
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst