Bike Republic

Profiteer nu van onze voordelige fietslening  

Een nieuwe fiets is een stevige investering. Maar samen met KBC maken we die graag behapbaar. Hoe? Door jou een voordelige fietslening aan te bieden. Je betaalt in maandelijkse schijven, zonder dat je aan je spaargeld moet komen, aan een interestvoet van 4,19%*. De looptijd kies je helemaal zelf, zo kan je je droomfiets op je eigen tempo afbetalen!  

Benieuwd hoe jouw afbetalingsplan er zou kunnen uitzien?

Deze voorbeeldberekeningen geven je alvast een idee: 

Trek Verve+ 1 Dames
Available
E-Toerfietsen

Trek Verve+ 1 Dames

5269324
€ 2.599,00
Nieuw in het elektrische fietsen? Welkom! De Trek Verve+ 1 verleidt je graag in die wereld - want hij zorgt ervoor dat je vaker gaat fietsen. De betrouwbare Bosch Active Line-middenmotor geeft je een flinke duw in de rug. + Uitgerust met spatborden en bagagedrager - ideaal voor woon-werkverkeer+ Hydraulische schijfremmen+ Bosch Active Line middenmotor -...

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren
Gazelle N°1 625Wh Desert sunrise 48 Gazelle N°1 625Wh Desert sunrise 48 2
Available
Speedpedelec

Gazelle N°1 625Wh

G4340
€ 6.299,00
Number one 625Wh

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Een fiets op afbetaling, hoe werkt dat?

Je kiest bij de aankoop van je fiets zelf of je hem geheel of gedeeltelijk op afbetaling wil kopen. Je leent minimaal 500 euro en betaalt af op maandelijkse basis, gespreid over minstens 1 jaar. De lening loopt via KBC, maar je hoeft uiteraard geen KBC-klant te zijn.

Hieronder vind je een voorbeeld hoe het in z'n werk gaat

Goed gerief, dat kost een zakcent. Maar voor alles bestaan er oplossingen. Daarom kan je bij Bike Republic de afbetaling van je droomfiets spreiden over een termijn die je behapbaar lijkt. Probeer maar eens met de KBC-kredietsimulator hieronder. Die toont je precies hoe zo’n lening werkt. 

Weet wel: geld lenen kost geld 

Stap 1: Stel je limiet in. - bv. maximum €3.000 

Stap 2: Hoeveel wil je lenen? - bv. een fiets t.w.v. €2.699 

Stap 3: Hoe lang mag je lening lopen? - bv. betalen over 18 maanden 

Dan krijg je dit resultaat: 18 maanden lang stort je €151,24 per maand, inclusief de vaste rentevoet van 1.09%. Op het einde van de rit zit je aan €2.722,25. Met andere woorden: je betaalt maar €23,25 meer dan als je alles in één keer zou vereffenen. Klinkt fair, toch? 

Enthousiast? 

Dan word je op het eind van de simulatie doorverwezen naar de KBC-website om je fietslening af te sluiten. Je dient je aanvraag in en wacht op goedkeuring. Krijg je groen licht, dan kun je je lening verzilveren in een Bike Republic-winkel in je buurt. Rest je nog het afleverbewijs te tekenen en je pedaleert straks vrolijk huiswaarts. Deal? Deal! 

Hoeveel wil je maximaal lenen?

In het volgende scherm kun je nog het bedrag van de lening verminderen.

Dit is een KBC lening op afbetaling. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw kredietaanvraag door kredietgever KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel - FSMA 026.256 A. Kredietbemiddelaar optredend als agent in nevenfunctie: JOMA SPORT BV BV - besloten vennootschap, TRAMSTRAAT 63, 9052 ZWIJNAARDE, 0823.778.933.

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst