B2B team van Fiets! op de bedrijfsfiets

© Briek Verdoodt

Flexibel fietsplan?
Op Bike Republic kan u rekenen

Bike Republic is uw compagnon de route voor een volledig fietsplan, ook als u nog maar aan het beginpunt van die route staat.

Elk bedrijf heeft andere plannen — en wij helpen die van u graag realiseren. Tel al onze diensten bij elkaar en u krijgt een totaalplaatje: zowel u als uw medewerkers zien bij Bike Republic elke vraag beantwoord. 

Benieuwd wat een fietsplan voor uw organisatie kan doen?

Bike Republic helpt u op weg.

Hoe werken wij samen?

We gaan op zoek naar het ideale fietsplan

Een fietsplan is één ding. Een fietsplan op maat van uw zaak, da’s nog beter. Bij Bike Republic streven we naar het tweede. Altijd.

Onze specialisten werken een vrijblijvend voorstel uit en gaan met u op weg, tot en met de vlotte administratie. En ook die loopt op wieltjes. Daarna werken we in samenspraak een plan uit om U tegen te zeggen.

Testritje? Wij komen naar u toe

Uw medewerkers warm maken voor het fietsproject, da’s natuurlijk de volgende stap.

Met handenvol technische bagage reppen onze experten zich naar uw bedrijf en vertellen ze honderduit over de verschillende modellen. Teamspirit wordt getest tijdens de ritjes. 

En de prijs? Daar beslist u zelf over, op basis van diverse voorstellen.

Mobiele service bus gaat langs op de bedrijfssite

Tijd voor een onderhoudsbeurt? Bike Republic komt eraan!

Op maat, dat is bij ons ook een kwestie van er te zijn bij élke etappe. Moet uw hele fietsvloot om de zoveel tijd worden nagekeken? U vraagt, wij draaien.

De fietstechnieker komt langs met de mobiele servicebus en repareert alles ter plekke. Kwestie van na het werk weer vlot naar huis te bollen.

Uw medewerker vindt overal een fiets

Enkel het beste voor uw team, toch? Laat uw medewerkers dus gerust zelf hun favoriete fiets uitkiezen. Daarvoor kunnen ze terecht in heel Vlaanderen en Brussel, met het breedste aanbod aan merken en modellen van het land. Met meer dan 3.000 stuks in stock helpen we iedere medewerker snel de fiets op.

Fiets! medewerkers stellen een fietsplan samen

Alles erop en eraan...

Wie een fietsplan uittekent, komt soms voor extra obstakels te staan. Denken we maar aan bijkomende opleidingen of de extra fietsenstalling op het terrein.

Geen nood, bij Bike Republic betekent een volledige ontzorging ook echt alles erop en eraan, met voor elke vraag een professionele oplossing.

Benieuwd naar de ervaring van andere bedrijven?

Zin om met ons aan de slag te gaan?

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst