Fietsenwinkel in Laakdal

Adres en contactgegevens

Openingsuren

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        10:00 - 12:00 en 13:00 - 18:00

Woensdag:    10:00 - 12:00 en 13:00 - 18:00

Donderdag:   10:00 - 12:00 en 13:00 - 18:00

Vrijdag:           10:00 - 12:00 en 13:00 - 18:00

Zaterdag:       09:00  - 17:30

Zondag:          gesloten

Bike Republic Laakdal

Graag een woordje uitleg bij de aankoop van jouw fiets?

Da's toch meer dan logisch? Kom gerust eens langs in onze fietsenwinkel in Aalst: we staan er voor je klaar. Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel handig. Zo houden we wat ruimte voor je vrij in onze planning en kunnen we jou nog beter verder helpen. 

Maak een afspraak. 

Aanbod

Bike Republic Laakdal is een referentie in de streek op vlak van e-bikes, speed-pedelecs, elektrische racefietsen en mountainbikes.

Ben jij een gepassioneerd wielertoerist of mountainbiker die nu en dan een duwtje in de rug kan gebruiken? Of wil liever niet in het rood gaan wanneer je fietst? Dan is een elektrische racefiets of mountainbike echt iets voor jou. Bij Bike Republic Laakdal hebben we een mooie collectie elektrische sportfietsen van merken als BH, Ciöcc en Bulls.

Vergis je niet: ook al heb je elektrische ondersteuning achter de hand, fietsen met een e-mountainbike of e-racefiets is en blijft weldegelijk sporten. Zo'n fiets vijlt de scherpste kantjes van je intervallen, maar door innovatieve krachtsensoren ter hoogte van de trapas krijg je heel geleidelijk aan ondersteuning en blijft het rijgevoel echt natuurlijk. Geloof ons: eens je een elektrische mountainbike of koersfiets gewoon bent, wil je nooit nog wat anders.

Ben je gewoon op zoek naar een e-bike of speedpedelec? Ook dan ben je bij Bike Republic Laakdal aan het goeie adres. We hebben een grote keuze aan elektrische fietsen van Riese & Müller, maar we zijn ook trotse verdeler van o.a. Gazelle, Norta en Flyer.

Kortom: welke fiets je hart ook sneller doet slaan, trap zeker eens langs onze winkel. We helpen je graag verder met helder advies én een brede glimlach!

Deze accessoires kan je in onze winkel vinden:

  • Helmen
  • Sloten
  • Fietstassen
  • Verlichting
  • Regenkledij
  • Kledingaccessoires

Op zoek naar één van deze merken?
Dan zit je goed bij ons:

ASKA

Ciocc

Norta

Kettler

OPIUM

Klever

Gazelle

BH

Ridley

Flyer

Riese & Müller

Op zoek naar één van deze merken?
Dan zit je goed bij ons:

Lazer

Shimano

Abus

Axa

Wahoo

Schwalbe

Agu

Basil

New Looxs

BBB

Mio

Garmin

Grip Grab

Wowow

Gofluo

Continental

Morgan blue

Cyclon

Thule

Fiets kopen in Laakdal

Koop je fiets bij Bike Republic Laakdal en krijg deze voordelen:

  • Persoonlijke service door ervaren vakmensen
  • Heel veel keuze uit mooie merken
  • Maak een testrit voor je kiest

Snuister je liever eerst online even rond? In onze webshop vind je alvast een ruime greep uit de volledige Bike Republic-collectie.  

Heb je geen idee welke fiets voor jou geschikt is? Laat onze handige bike finder je helpen!

Onderhoud en herstellingen

In onze fietsenwinkel in Laakdal ben je altijd welkom voor onderhoud en herstelling van je fiets of e-bike. Al maak je best vooraf een afspraak via mail of telefoon.

Heb je jouw fiets niet bij ons gekocht? Dan zullen onze technici je vooraf informeren of wij hem kunnen repareren of niet.  

Dit is waar de de inwoners van Laakdal van houden:

Onze populairste e-bike in Laakdal

Aska

Wist je dat de frames van het Belgische speedpedelecmerk Aska in Herdersem gefabriceerd worden? Van lokaal shoppen gesproken! Toeval of niet, maar deze speedpedelec is in onze winkel een absolute blikvanger. Geloof ons: wie een testritje maakt met deze knaller, is meteen verkocht! 

Het best verkochte fietsmerk in Laakdal

Riese & Müller

Een e-bike van Riese & Müller herken je in een oogwenk aan z’n uitgesproken design. Bekijk je de fietsen even van dichterbij, dan vallen ook de innovatieve technologieën op waarover je beschikt aan boord van deze Duitse krachtpatsers. Met een Riese & Müller maak je een statement en laat je zien dat alleen het beste voor jou goed genoeg is.

Team

Bram Van Bael

Product toegevoegd aan verlanglijst