FIETSENWINKEL IN LAAKDAL

Bike Republic Laakdal

Adres

Openingsuren

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        10:00-12:00 - 13:00-18.00u

Woensdag:    10:00-12:00 - 13:00-18.00u

Donderdag:   10:00-12:00 - 13:00-18.00u

Vrijdag:           10:00-12:00 - 13:00-18.00u

Zaterdag:        09:00-17:30

Zondag:          gesloten

Jouw compagnon de route in Laakdal en omstreken

Lees hier waarom

Advies inwinnen bij de aankoop van jouw fiets?

Kom dus gerust eens langs in de winkel. Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel handig. Zo kunnen we je nog beter verder helpen. 

Maak een afspraak. 

Aanbod

Bike Republic Laakdal – vroeger Wieleke – is een referentie in de streek op vlak van e-bikes, speed-pedelecs, elektrische racefietsen en mountainbikes.

Ben jij een gepassioneerd wielertoerist of mountainbiker die nu en dan een duwtje in de rug kan gebruiken? Of wil liever niet in het rood gaan wanneer je fietst? Dan is een elektrische racefiets of mountainbike echt iets voor jou. Bij Bike Republic Laakdal hebben we een mooie collectie elektrische sportfietsen van merken als BH, Ciöcc, Bulls en Scott.

Vergis je niet: ook al heb je elektrische ondersteuning achter de hand, fietsen met een e-mountainbike of e-racefiets is en blijft weldegelijk sporten. Zo'n fiets vijlt de scherpste kantjes van je intervallen, maar door innovatieve krachtsensoren ter hoogte van de trapas krijg je heel geleidelijk aan ondersteuning en blijft het rijgevoel echt natuurlijk. Geloof ons: eens je een elektrische mountainbike of koersfiets gewoon bent, wil je nooit nog wat anders.

Ben je gewoon op zoek naar een e-bike of speedpedelec? Ook dan ben je bij Bike Republic Laakdal aan het goeie adres. We hebben een grote keuze aan elektrische fietsen van Riese & Müller, maar ook Velo de Ville. Sinds kort zijn we ook trotse verdeler van o.a. Gazelle, Norta en Flyer.

Kortom: welke fiets je hart ook sneller doet slaan, trap zeker eens langs onze winkel. We helpen je graag verder met helder advies én een brede glimlach!

Store manager in Laakdal

Store Manager Leuven

Bram Van Bael

- Teamwork makes the dream work - 

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst