Koppel fietst op de HIRON e-bikes van Fiets!

E-BIKES VAN HIRON - ZO VRIJ ALS EEN VOGEL

Ons verhaal

België is een fietsland. En niet enkel wat “de koers” betreft. Steeds meer Belgen schaffen zich een tweewieler aan. Omdat ze niet langer in de file willen staan, omdat ze vlug(ger) de stad willen doorkruisen, omdat ze snakken naar vrijheid. Ze willen zich moeiteloos en snel kunnen verplaatsen.

Daarom pakt Bike Republic uit met Hiron. Belgische savoir-faire met hoogwaardig materiaal in een eigentijds design aan een scherpe prijs. Zorgeloos gemak onderweg, zodat elke rit genieten wordt.

Goed uitgerust

Een luxueuze uitstraling en een hoogwaardig aluminium frame met driekleurige toets. De basis van elke Hiron-fiets. Elk type heeft zijn eigen specifieke functionaliteiten, maar alle drie zijn ze voorzien van een Bosch-motor en – batterij, een Feathershock schokdemper en hydraulische schijfremmen. Elegant comfort en betrouwbare kwaliteit gaan hand in hand.

HIRON 400

Bosch Active Line motor
Powerpack 400Wh accu
Purion display

De HIRON 400 is de ideale stadsfiets. Hij rijdt licht en aangenaam en is zeer wendbaar. Voor een ritje naar het park, de bakker of vrienden. 

HIRON 500

Bosch Active Line Plus motor
Powertube 500Wh accu
Untuvia display

De HIRON 500 is geschikt voor dagelijks gebruik en iets langere afstanden. Stijlvol en comfortabel naar het werk en weer terug. 

HIRON 600

Bosch Active Line Plus motor
Powertube 625Wh accu
Kiox kleurendisplay

Met de HIRON 600 rij je het verst. Zonder in te boeten aan comfort of elegantie. Eens je bent opgestapt, rij je nergens meer onopgemerkt voorbij. 

De zwaluw

Waarom er boven 'HIRON' een vogel vliegt? Omdat fietsen vrijheid is. Jij beslist wanneer je vertrekt, waar je naartoe gaat en welke weg je zal trotseren. Wij zorgen ervoor dat je dat met de glimlach doet. 

Het HIRON logo met zwaluw op het frame van de fiets

Getest: Hiron 400 en 500

Met een Hiron onder je bips ben je vertrokken voor kilometerslang zorgeloos fietsplezier. Geloof je ons niet? Hier hoor je het ook eens van een ander:

Review Hiron 400
Review Hiron 500

Puur fietsplezier gegarandeerd!

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst