Riese & Müller - innovatieve e-bikes met een baanbrekend design

Een e-bike van Riese & Müller herken je in een oogwenk aan z’n uitgesproken design. Bekijk je de fietsen even van dichterbij, dan vallen ook de innovatieve technologieën op waarover je beschikt aan boord van deze Duitse krachtpatsers. Met een Riese & Müller maak je een statement en laat je zien dat alleen het beste voor jou goed genoeg is.

Bike Republic

Niet-alledaagse fietsen om toch alle dagen van te genieten: dat is Riese & Müller ten voeten uit. Op de productiesite vlakbij het Duitse Darmstadt worden e-bikes gemaakt en afgemonteerd die gezien mogen worden. Het strakke lijnenspel in het design van de frames is een echt handelsmerk en geven modellen zoals de Delite of de Homage zelfs een futuristisch kantje

Maar er is meer dan enkel het esthetische aspect. Zo heeft Riese & Müller ook een neus voor alles wat nieuwe technologieën en innovaties betreft. Het Duitse merk was één van de eersten om niet alleen geveerde voorvorken te gebruiken, maar om ook de achtervork van een frame te laten meeveren. Net zoals elektrische mountainbikes dus. Het geeft de fietsen niet enkel een sportieve twist, het maakt ze ook supercomfortabel om mee door de stad te vliegen. Riese & Müller kiest ook resoluut voor de aandrijvingssystemen van Bosch, die een echte referentie op de markt zijn.

Wil je graag een Riese & Müller testen?

Je kan in vijf van onze winkels terecht: Bike Republic Laakdal, Diest, Aalst, Ninove en Evere

Kom gerust langs voor een testrit en een woordje uitleg van onze experts. Zij helpen je graag om de juiste Riese & Müller e-bike te vinden!

Bike Republic
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst