Fiets! services en herstellingen
Bike Republic services en herstellingen
Bike Republic services en herstellingen

Dit doen we allemaal met plezier voor jou!

Trappen, da’s het enige dat jij moet doen. Tenzij nog wat knooppunten opsnorren en je picknick inpakken. De rest, dat doen wij. En al zeggen we het zelf, dat is behoorlijk wat.

Bij Bike Republic vind je een knap en uitgebreid aanbod van e-bikes, altijd geflankeerd door vakmannen met goede raad op jouw maat. Over de e-bike die bij jou past, lees je hier alles.

Naast je rijden met de bezemwagen doen we nog nét niet, maar je kan wel altijd bij ons terecht als je pech hebt. Elke Bike Republic-winkel heeft een eigen atelier met een vast team van techniekers. 

Nood aan een onderhoud of herstelling? Check even de tarieven voor blijvend rijplezier

Nog tot september 2022 testen we in samenwerking met Touring herstelling en
onderhoud aan huis uit in Vlaams-Brabant. 

Woon je in die regio? Dan kan je in onze online afspraaktool ook aanduiden dat een technicus van Touring bij je thuis je fiets mag komen opknappen. Zo hoef jij je niet te verplaatsen!

De herstellingskost verschilt niet van die in onze ateliers. Er wordt je enkel 25 euro extra verplaatsingskost aangerekend.

Wanneer de technicus een probleem niet bij je thuis kan verhelpen, zal hij je fiets naar de dichtstbijzijnde Bike Republic-winkel brengen in Boortmeerbeek, Grimbergen, Groot-Bijgaarden, Leuven of Sint-Pieters-Leeuw.

Reserveer je herstelling of onderhoud aan huis

We doen er alles aan om jou in het zadel te wippen — en dan vooral het juiste zadel. Wil je je medewerkers op twee wielen krijgen, dan komen we met een resem exemplaren naar kantoor, klaar om te testen. 

Dat alles op wieltjes loopt op je werkvloer, dat zien we graag. Met een fietsplan op maat heb je de perfecte basis voor een vliegende start.

De garantietermijnen en -voorwaarden die je van ons krijgt, lopen gelijk met die van de fabrikant. Dienen je fiets of accessoires gerepareerd of vervangen te worden, en valt dat nog onder je garantie, laat het ons dan even weten

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst