Steps

Elektrische steps zijn ondertussen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Logisch: ze zijn een supermakkelijke manier om je van A naar B te verplaatsen, vooral in de stad. Een elektrische step haalt een snelheid van 20 à 25 kilometer per uur. Da’s best snel. We raden je daarom aan om – net als op de fiets – altijd een helm te dragen wanneer je op je e-step springt.  

Heel erg handig aan zo’n elektrische step, is dat hij veel compacter is dan een fiets. Heb je in je huis weinig ruimte om een elektrische fiets te stallen? Dan kan een elektrische step weleens een oplossing bieden. Je klapt hem makkelijk dicht en bergt hem op waar je maar wil. Ook je e-step meenemen op de trein, de metro of de bus is heel handig. Al hou je er best rekening mee dat een elektrische step ook z’n gewicht heeft. 

Afhankelijk van de batterij brengt een e-step je zo’n 20 tot 50 kilometer ver. Nog een voordeel van de elektrische step: je levert geen inspanning en komt dus niet bezweet of met een gekreukt kleedje aan op het werk. Anderzijds heb je met zo’n e-step wel niet de beweging die je met een e-bike wel hebt.  

Bij Bike Republic verkopen we elektrische steps van onder andere Xiaomi en Segway. Ze zijn een milieu- en budgetvriendelijk alternatief voor wie zich makkelijk in de stad wil verplaatsen of z’n pendel een stukje vlotter wil doen verlopen.  

Lees meer
Segway Ninebot Max G30E II Segway Ninebot Max G30E II 2
Available
Solden

Segway Ninebot Max G30E II

904042
€ 809,10 € 899,00
Segway Ninebot E45E
Available
Solden

Segway Ninebot E45E

903800
€ 583,20 € 729,00
Segway Ninebot kickscooter Max G30 Segway Ninebot kickscooter Max G30 2
Out of stock
Steps

Segway Ninebot kickscooter Max G30

903672
€ 719,10 € 799,00
De Ninebot KickScooter MAX G30 is de meest luxe elektrische step van Segway. Met deze Segway krijg je dat vrije gevoel en rijd je helemaal in stijl en comfort door de stad of naar je werk. Tal van vernieuwende features maken de Kickscooter G30 een must-have. + Grote actieradius door de ruime accucapaciteit. .+ Comfortabele 10 Inch tubeless luchtbanden...
Segway Ninebot E25E grijs 2021
Out of stock
Solden

Segway Ninebot E25E grijs 2021

903799
€ 439,20 € 549,00
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S
Out of stock
Steps

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

4900024
€ 429,00
Taito Step Matte Black Black Bamboo Taito Step Matte Black Black Bamboo 2
Out of stock
Steps

Taito S1 Black Bamboo

TS1_MB_B
€ 2.590,00
Taito S1 Natural Bamboo
Out of stock
Steps

Taito S1 Natural Bamboo

TS1_CP_N
€ 2.590,00

De voordelen van de elektrische step

Naast het feit dat het rijden met de e-step gelijkstaat aan plezier tegen een minimale inspanning zijn er nog heel wat redenen waarom dit vervoermiddel een aanwinst is. Denk maar aan het gemak. Weinig bergruimte, makkelijk inklapbaar en grote wendbaarheid in de stad. De steps zijn vaak niet bedoeld om grotere afstanden af te leggen dus het mindere rijcomfort is dan ook niet nadelig. De meeste elektrische steps zijn voorzien van een display met steeds meer innovatieve functies. Zo kun je naast het resterende batterijniveau soms ook persoonlijke informatie op het schermpje doen verschijnen. De step is dan ook een transportmiddel waar we in de toekomst nog veel van verwachten.

E-steps van Segway

Segway wil producten maken die interactief zijn en een slimmere manier van leven stimuleren. Samen met Ninebot staat Segway bekend om z’n robotische oplossingen, zoals spraakbediening en gezichtsherkenning. Die integreren ze zowel in bestaande technologieën als in toekomstige concepten met invloed op het dagelijkse leven. Benieuwd? Kom langs in een Bike Republic-winkel, krijg meer info van onze experten en test de Segway Ninebot uit.

Filter op
Frametype
Maximum ondersteuning
Accucapaciteit
Merken
Meer Minder
Wielmaat
Gewicht
Prijs
Modeljaar
Op voorraad in
Filter
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst