Trap langs onze nieuwe winkel in Veurne

Fijn nieuws: de Bike Republic-familie is deze week alweer ietsje groter geworden. Deze keer zijn het de fietsfanaten in de Westhoek die er een nieuwe pitstop bij krijgen. Want Bike Republic Veurne opende z’n deuren. Je kan er terecht voor snel leverbare e-bikes, speedpedelecs, stadsfietsen en toerfietsen, maar ook voor een mooie selectie racefietsen, gravelbikes en mountainbikes van topmerken als Trek, Ridley, Scott, BH en Bulls. Benieuwd? Zet dan eens koers naar Bike Republic Veurne! 

Bike Republic

Zoals je vast wel weet, willen we bij Bike Republic een echte compagnon de route zijn. Iemand die met je meerijdt en op wie je kan rekenen, zodat jij enkel nog zorgeloos van de rit hoeft te genieten. Maar zo’n compagnon de route is idealiter ook dichtbij. Online, maar ook met een winkel in je buurt. Precies daarom groeit ons winkelpark in sneltempo. We willen dat jij altijd snel geholpen bent in een Bike Republic in je buurt. Wist je trouwens dat onze winkel Veurne intussen al de 21e Bike Republic in Vlaanderen is? 

Tweede winkel in de Westhoek

Ben je thuis in de Westhoek? Dan rinkelt er bij jou misschien wel een belletje dat we in Diksmuide al een filiaal hebben. Daar – in de winkel die vroeger Fietsen Catrysse heette - ligt de focus zowel op e-bikes als sportieve fietsen. Maar ook onze nieuwe winkel in Veurne heeft een uitgebreid aanbod racefietsen, mountainbikes en gravelbikes. Wielertoeristen en mountainbikers komen er aan hun trekken met sportieve accessoires en een pak modellen van o.a. Trek, Ridley, Scott, BH en Bulls. Ideaal om in de Moeren het gevecht met de wind aan te gaan! 

Uitgebreid aanbod en expertise

Naast al dat sportief geweld, kan je bij Bike Republic Veurne uiteraard ook terecht voor e-bikes, speedpedelecs, stadsfietsen, plooifietsen, bakfietsen en kinderfietsen. Merken als Koga, Flyer, Kettler en Brompton kleuren ons assortiment en leveren fietsen van topkwaliteit. Om het kiezen wat makkelijker te maken, staan onze experten in de winkel voor je klaar met een woordje uitleg en persoonlijk advies. Samen met hen vind je in een mum van tijd de perfecte fiets. En ook wanneer je tweewieler wat liefde nodig heeft, kan je in ons atelier rekenen op de kennis en ervaring van vakmensen. Elk type fiets is bij Bike Republic Veurne welkom voor herstelling en onderhoud. Ook fietsen die niet bij ons werden aangekocht.

Een pak fietsen in voorraad

Wil je deze lente nog genieten van heerlijke ritjes en daguitstapjes die deugd doen? Trap dan gewoon eens langs Bike Republic Veurne. Onze voorraad is heel erg uitgebreid en dus is de kans groot dat jouw droomfiets vliegensvlug leverbaar is.  

Je vindt onze winkel in Veurne naast de DreamLand:

Vaartstraat 19
8630 Veurne 

TEL: 058 / 460 098 
MAIL: veurne@bikerepublic.be 

Meer weten over Bike Republic Veurne?

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst