Van Raam Gocab

ZORG0045
Van Raam Gocab
Van Raam Gocab
Van Raam Gocab
Van Raam Gocab
Van Raam Gocab
Van Raam Gocab
Van Raam Gocab
Van Raam Gocab
Van Raam Gocab
Van Raam Gocab
Van Raam Gocab
Van Raam Gocab
Niet op voorraad
€ 10.370,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

De GoCab is een fietstaxi met elektrische ondersteuning waarin 8 kinderen veilig vervoerd kunnen worden.

*Dit product kan je niet online bestellen.

Onze zorgfietsen zijn allemaal personaliseerbaar en naar ieders wens samen te stellen. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen! Voor een exacte prijs neem je contact op met Bike Republic Diest.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

De GoCab is een speciale elektrische bakfiets/fietstaxi voor kindervervoer. In deze fiets kunnen 8 kinderen veilig vervoerd worden. De GoCab is standaard uitgerust met elektrische trapondersteuning, fietst hierdoor erg licht en is deze makkelijk bestuurbaar.


Met de elektrische trapondersteuning wordt deze fiets geleverd als Smart E-Bike. Hierdoor kun je veel informatie over de accu en fiets op afstand bekijken. Je kunt de app bijvoorbeeld gebruiken om fietsroutes te bekijken en te zien waar je fiets geparkeerd staat – dit is vooral goed tegen diefstal. De bediening van de kindertransportfiets is net als bij een normale fiets met een regulier fietsstuur en handremmen.


De GoCab is zeer geschikt voor organisaties die meerdere kinderen willen vervoeren en waarde hechten aan veiligheid, milieu en plezier voor de kinderen. De fiets wordt ingezet als alternatief voor een taxibusje of ander vervoersmiddel om kinderen te vervoeren van bijvoorbeeld de voor- en naschoolse opvang/ kinderopvang naar school.


De GoCab is uitvoerig getest en voldoet aan alle wettelijke (veiligheids)eisen om 8 kinderen veilig te vervoeren. De transportfiets is onder andere zeer nauwkeurig gecontroleerd op de hoge veiligheidseisen, zoals een gescheiden hydraulische remsysteem waarbij elk onafhankelijk deel altijd sterker is dan de motor en er met de handremmen altijd geremd kan worden. Voor en achter is de fiets uitgevoerd met hydraulische remmen en een extra mechanische parkeerrem zodat de kinderen veilig in- en uit kunnen stappen. In de stevige massieve kuip zitten de kinderen volledig beschermd in de gordel. Omdat het een “gewone” fiets is gelden er geen speciale eisen of verzekering zoals helmplicht. De bestuurder van de fiets heeft geen helmplicht en heeft ook geen speciaal rijbewijs of rijvaardigheidscertificaat nodig.

Productdetails

Elektrisch
Ja
Aantal versnellingen
8
Remsysteem
Hydraulische schijfremmen
Framemateriaal
Staal
Verlichting
Ja
ZORG0045
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst