E-Bakfiets

Op zoek naar een elektrische bakfiets? Dan zit je goed bij Bike Republic. Een bakfiets is een ideaal alternatief voor de auto, zowel voor particulieren als voor professionelen!  

 

Hier vind je alvast een ruime greep uit ons assortiment e-bakfietsen van mooie merken zoals Butcher & Bicycles, Ca Go, Chike, Dolly, Gazelle, Kettler, Lovens, Riese & Müller, Trek, Urban Arrow en Van Raam. Maar kom zeker eens langs in de Bike Republic in jouw buurt. Daar geven we je graag een woordje uitleg. 

 

 In elke winkel van Bike Republic staan ervaren experten voor je klaar met advies zodat jij binnenkort de baan op kan met de bakfiets die perfect bij je past. Bij Bike Republic Schaarbeek kan je zelfs terecht voor een collectie die uitsluitend uit bakfietsen en andere cargobikes bestaat. En ook bij Bike Republic Diest zijn onze collega’s gespecialiseerd in zorgfietsen, bakfietsen en cargofietsen.

Van Raam Gocab Van Raam Gocab 2
Uit stock
E-Bakfiets

Van Raam Gocab

367-0000
€ 12.605,78
De GoCab is een fietstaxi met elektrische ondersteuning waarin 8 kinderen veilig vervoerd kunnen worden.

Een elektrische bakfiets is een volwaardig alternatief voor een tweede auto. Zeker wanneer je in de stad woont, bewijst de e-bakfiets zijn nut. Je krijgt ondersteuning tot 25 kilometer per uur en vervoert moeiteloos je kindjes, je boodschappen, zware spullen…  

 

Haast al de elektrische cargofietsen in onze collectie zijn uitgerust met een extra krachtige Bosch Cargoline-middenmotor, waardoor je vlot op je bestemming geraakt, ongeacht hoe zwaar je beladen bent. Al moet je er bij een e-cargofiets wel rekening mee houden dat het rijgedrag helemaal anders is dan een gewone elektrische fiets. Je stuurt met een elektrische bakfiets een stuk minder gezwind en ook het gewicht van zo’n cargobike is niet te vergelijken met andere types elektrische fietsen.  

 

Kom daarom zeker eens langs in één van onze Bike Republic-winkels om een elektrische bakfiets te testen. Zo ontdek je meteen hoe het voelt om met een e-cargobike de baan op te gaan. Je vindt bij ons bakfietsen van bekende merken als Urban Arrow, Gazelle, Kettler en Dolly.  

 

 

Ben je eerder op zoek naar een heel specifieke bakfiets, bijvoorbeeld voor je zaak? Dan kan je sowieso terecht bij onze cargo-experten bij Bike Republic Schaarbeek of Bike Republic Diest. In Diest hebben we zelfs een indoor testparcours waar je minder courante modellen van merken als CityQ, Lovens of Chike zelf kan uitproberen.

Filter op
Merken
Aandrijving
Voorvork
Zadelpen
Maximum ondersteuning
Accucapaciteit
Koppel/Vermogen
Merk motor
Type Motor
Wielmaat
Aantal versnellingen
Versnellingsgroep
Gewicht
Prijs
Filter
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst