Vind je het belangrijk dat je vlot, gezond en milieuvriendelijk op je werk kan geraken? Vertel je werkgever dan over het Fietsplan van Bike Republic. Wij zorgen namelijk voor bedrijfsfietsen bij jouw bedrijven. Je weet het: op de fiets zoef je alle files voorbij, krijg je je dagelijkse dosis lichaamsbeweging én ben je zo eco-vriendelijk als een Alpenweide.

En wat superfijn is voor je baas: bedrijfsfietsen hebben grote fiscale voordelen én passen perfect bij een bedrijf dat een maatschappelijk verantwoord imago wil hebben. Win-win!

Voordelen van de bedrijfsfiets voor werknemers

Financieel aantrekkelijk

Een fiets aanschaffen via je werkgever is tot 60% goedkoper dan een privé-aankoop.

Daarnaast krijg je een fietsvergoeding tot € 0,27/km en bespaar je allerlei kosten zoals brandstof en autoverzekeringen.

Win tijd en vermijd files

Met de fiets naar het werk betekent vaak dat je sneller op je werkplek aankomt dan met de auto.

Je aankomsttijd wordt meer voorspelbaar en je vermijd eenvoudig de grootste files.

Fitter en gezonder

Fietsen naar het werk zorgt voor minder stress, een helder hoofd en het is goed voor de gezondheid. Win-win!

Bovendien maak je minder kans om ziek te worden en zorgt je helder hoofd voor betere prestaties.

Gemakkelijk en comfortabel

Bij Bike Republic bieden we fietsen aan voor iedereen. Dankzij een onderhoudsplan en een goede verzekering wordt je volledig ontzorgd.

Kom ons assortiment bedrijfsfietsen bewonderen

Start jouw werkgever binnenkort een Fietsplan op? Of wil je jouw pleidooi kracht bijzetten en ons topaanbod al eens komen bekijken? Je kan ons assortiment in al onze winkels bewonderen.

Overtuig je werkgever

Wil je graag vlotter van en naar je werk pendelen? Uitstekende keuze. Wij helpen je graag om je werkgever te overtuigen dat bedrijfsfietsen een prima plan zijn.

Vul het formulier hiernaast in en wij sturen je werkgever de ultieme argumenten om te investeren in bedrijfsfietsen. Als je wilt, kan je je eigen naam toevoegen aan het mailtje dat we naar je werkgever sturen. Zo wordt de boodschap nog persoonlijker.

Denk je dat je werkgever niet snel overtuigd zal zijn?

We delen op onze blog enkele effectieve strategieën om je baas te overtuigen van de voordelen van een bedrijfsfiets. We bespreken hoe je de financiële voordelen, de positieve impact op het milieu, de verbeterde productiviteit en de gezondheidsvoordelen kunt benadrukken. Benieuwd?

Mogen we jouw naam vermelden aan je leidinggevende?*
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst