Black Friday? Daar maken wij 'Bike Friday' van!

Op vrijdag 24 november is het Black Friday. Da's een dag waarop heel wat mensen - jij misschien ook - in webshops en winkels op zoek gaan naar buitenkansen. Wij vatten die dag het idee van een buitenkans liever letterlijk op en dus gaan we met z'n allen naar buiten! Alle 200 collega's van Bike Republic gaan op 24 november samen 'doortrappen' en dus zullen onze winkels uitzonderlijk gesloten zijn! Wij doen dus niet van Black Friday, maar wel 'Bike Friday'! 

Waarom sluiten wij op vrijdag 24 november onze winkels?

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt: het najaar is bij Bike Republic één lange ode aan de 'doortrappers'. Dat zijn mensen die ook in weer en wind onverschrokken en met de glimlach blijven fietsen. Ben jij zo iemand? TOP! Doe zo voort, want je bent ge-wel-dig goed bezig. Jij doet niet alleen het klimaat, maar ook je gezondheid een enorm plezier.

We weten natuurlijk ook dat doortrappen in november niet altijd een pretje is. De dagen zijn donker, kil en dikwijls kletsnat. Net daarom geven wij op 24 november zelf het goeie voorbeeld en gaan we ook doortrappen. Je vindt ons dus niet in onze winkels, maar wel op onze gravelbikes, mountainbikes en e-bikes voor een fietstocht in en rond Halle.

Benieuwd naar onze dag? Hou dan zeker onze Facebook-, Instagram- en LinkedIN-pagina in de gaten!

Toch een koopje doen?

We kunnen je geen ongelijk geven! Geen betere motivatie om door te trappen dan een nieuwe fiets. Speciaal voor jou hebben we onze Buitenkansjes geselecteerd! Dat zijn fietsen die reeds fikse kortingen hadden en gewoon doorlopen!

Zin gekregen om bij Bike Republic te werken?

Een fietsenwinkel die de deuren sluit zodat alle collega's zich een dagje kunnen uitleven op twee wielen. We weten het: het klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo. Wil jij ook graag deel uitmaken van ons peloton? We zijn steeds op zoek naar enthousiaste collega's! Check dus zeker onze vacatures en misschien kom jij binnenkort met ons doortrappen ;-)

Wil je zelf ook doortrappen in de herfst? Vind hier nuttige tips!

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang de Bike Republic-fietsroutes in jouw mailbox.

Ontdek de Bike Republic-fietsroutes
Je ontvangt een mailtje waar je de routes kan vinden.
Ik wil graag de Bike Republic nieuwsbrief ontvangen*

Tips nodig bij aankoop?

De juiste maat is zeer belangrijk!

Om optimaal te kunnen genieten van jouw nieuwe fiets, is het belangrijk dat jouw fiets de juiste maat en op jou is afgesteld. Frame, zadelhoogte,.... Bij jouw Bike Republic word je opgemeten en ben je zeker dat je met de juiste fiets buiten gaat.

Betrouwbare ondersteuning na verkoop!

Goed onderhoud is belangrijk voor levensduurte fiets. Kan je steeds voor terecht bij jouw Bike Republic. Je krijgt ook nog eens een gratis nazicht na 6 maanden.

Heb je een probleem met je fiets of moet ie nagekeken worden? Onze vakmannen helpen je zeker verder!

Hier vind je alle info mbt herstellingen en onderhoud

FAQ

Heb je nog vragen over andere onderwerpen?

Check dan zeker onze lijst met veelgestelde vragen!

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst