Bike Republic

Schrijf je nu in en geniet van onze GRATIS fietsroutes

Krijg jij ook fietskriebels wanneer de zon tevoorschijn komt? Dat treft: wij ook! En net daarom stippelden we een pak prachtige fietsroutes uit voor jou. Dus zet je schrap op je zadel voor een zomer vol #puurfietsplezier langs enkele van de mooiste plekken van ons land.

Wil jij de Bike Republic-routes fietsen?

Schrijf je dan nu in! We sturen je een mailtje met een link naar onze route-pagina, waar je alle routes vindt en gratis kan downloaden.

Daarnaast krijg je ook als eerste elke maand een gloednieuwe route toegestuurd. Van de hyacinten in het Hallerbos tot de purperen heide in Limburg: we brengen je langs een pak prachtige stukjes natuur én fijne stopplaatsen onderweg.

Ontdek de Bike Republic-fietsroutes
Je ontvangt een mailtje waar je de routes kan vinden.
Ik wil graag de Bike Republic nieuwsbrief ontvangen*

Routes met voor elk wat wils

Een gezellig gezinsfietstochtje, een ontdekkingstocht of genieten van natuurpracht... We hebben een hele resem aan fietsroutes die voor ieders wat wils bieden.

We werkten samen met reisjournalist Johan Lambrechts om verschillende tochten uit te tekenen variërend in lengte en parcours, langs knooppunten in fietsvriendelijke regio’s. Elke route bevat een pak interessante plekjes, gezellige terrasjes en adembenemende stroken natuur. Het zijn stuk voor stuk aanraders! 

Kastelen en bier in het  Pajottenland - Vlaams-Brabant

Langs wijndomeinen in          Vlaams-Brabant

De groene highlights van het Nationaal park Hoge Kempen

Fietsen door de bomen in Limburg

Fietsen langs het water in Damme en het Meetjesland

Historiek opzoeken in de           Vlaamse Ardennen

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst