Cargobikes

Op zoek naar een cargobike? Dan zit je goed bij Bike Republic. Een cargobike zoals een bakfiets of een longtail is een ideaal alternatief voor de auto, zowel voor particulieren als voor professionelen!  

 

Hier vind je alvast een ruime greep uit ons assortiment cargobikes van mooie merken zoals Bicicapace, Butcher & Bicycles, Chike, CityQ, Gleam, Kettler, Norta, Riese & Müller, Urban Arrow en Winther. Maar kom zeker eens langs in de Bike Republic in jouw buurt. Daar geven we je graag een woordje uitleg. 

 

 In elke winkel van Bike Republic staan ervaren experten voor je klaar met advies zodat jij binnenkort de baan op kan met de cargobike die perfect bij je past. Bij Bike Republic Schaarbeek kan je zelfs terecht voor een collectie die uitsluitend uit cargobikes bestaat. En ook bij Bike Republic Diest zijn onze collega’s gespecialiseerd in zorgfietsen en cargobikes.

Norta C7040 Silk grey Norta C7040 Silk grey 2
Beschikbaar
Cargobikes

Norta C7040

704043
€ 5.890,00
Longtails zijn - vooral in en rond onze steden - aan een stevige opmars bezig. En ook het Belgische Norta speelt op de trend in met C7000-serie. De longtails van Norta kan je modulair opbouwen met tal van accessoires. Zo pas je de fiets aan jouw noden aan. Wil je er een echte gezinsfiets van maken? Dat kan m.b.v. 'monkeybars' op het bagagerek. Of wordt...

Je wil je auto vervangen door de fiets? Je wil duurzame mobiliteit een hoofdrol laten spelen in je bedrijf? Je moet voor leveringen vaak het stadscentrum in en staat daar met de bestelwagen steeds vaker in de file? Wat je reden ook is: de veelzijdigheid van cargofietsen is interessant voor zowat iedereen die in en rond de stad woont of werkt 

 

Cargobikes maken goederenvervoer niet alleen duurzamer, maar ook een stuk efficiënter. Zeker wanneer die fiets helemaal is aangepast aan jouw noden. Dat is iets waar we bij Bike Republic trouwens probleemloos voor kunnen zorgen. Ben je op zoek naar een oplossing om extra grote pakketten te vervoeren? Een bakfiets met goed geïsoleerde bak waarin etenswaren warm of net koud blijven? Een volledig overdekte cargofiets? You name it! 

 

Bij Bike Republic vind je cargobikes en bakfietsen van bekende merken als Gazelle, Kettler, Urban Arrow of Dolly. Maar we verkopen ook heel specifieke merken zoals CityQ, Lovens, Chike en Butchers & Bicycles. Op deze pagina staat een selectie van de cargofietsen die we aanbieden, maar zeker niet alles. Om een goed zicht te krijgen op al onze modellen, kom je best even langs in één van onze winkels. 

 

Onze winkel in Schaarbeek is gespecialiseerd in cargobikes, bakfietsen en longtails. Zowel particulieren als professionelen kunnen er terecht. Niet enkel voor standaardmodellen, maar ook voor heel specifieke cargobikes die aan hun noden zijn aangepast. Naast Schaarbeek hebben we ook in Bike Republic Diest een heel uitgebreide cargo-afdeling. Daar kan je al onze cargobikes trouwens testen op een indoor testparcours.  

 

Ben je op zoek naar een standaard longtail of bakfiets? Dan kunnen we jou in zowat elke Bike Republic-winkel helpen. Eén ding is echter zeker: in al onze winkels staan gepassioneerde experten voor je klaar, die je met het juiste advies helpen bij je keuze. 

Filter op
Merken
Maximum ondersteuning
Accucapaciteit
Koppel/Vermogen
Merk motor
Type Motor
Versnellingsgroep
Wielmaat
Gewicht
Prijs
Filter
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst