Vaderdag: de leukste cadeaus om je papa mee te verrassen!

Het is bijna Vaderdag, hoog tijd om je papa in de bloemetjes te zetten. Heb je nog geen idee wat je voor hem moet kopen? Maak je geen zorgen, want wij trakteren jou op enkele leuke ideeën! 

Goed op weg met een Wahoo-fietscomputer

Is je papa een fervent fietser? Dan kan je hem sowieso een enorm plezier doen met een nieuwe fiets-gps. Zo vindt hij niet alleen altijd en overal de weg, maar kan hij ook makkelijk data van een hartslag-, cadans- of vermogensmeter verzamelen, een koppeling maken met een fietstrainer of sporthorloge… 

Sinds enkele maanden kan je in onze sportieve winkels terecht voor fietscomputers, sporthorloges, sensoren en fietstrainers van Wahoo. In ons assortiment zijn de Wahoo Elemnt BOLT en de Wahoo Elemnt ROAM de twee modellen waaruit je kan kiezen. De Wahoo Elemnt BOLT is een stukje compacter en kost 299 euro, voor de iets robuustere Elemnt ROAM betaal je 349 euro. Wat het verschil tussen beide precies is? Dat ontdek je hier: 

Graag eens langstrappen in een sportieve winkel?
Neem gerust een kijkje op onze winkelpagina. Daar staat aangegeven welke winkels een sportief assortiment hebben.

Navigatiesysteem_Mio200

Altijd een nette fiets met een Morgan Blue onderhoudskit

Een propere fiets is een snellere fiets! En dus geef je je papa geen beter duwtje in de rug dan met een setje onderhoudsproducten van Morgan Blue. Of geef je hem een subtiele hint: ‘kuis die fiets nu eens ;-)’ In zo’n onderhoudskit van Morgan Blue zit een fles Bike Wash (1000 ml), ontvettende kettingreiniger (1000ml), race oil (125 ml), een spons, microvezeldoek, handige kettingrol (houdt je ketting op z’n plaats wanneer het achterwiel gedemonteerd is), quick & clean borstel, wielborstel, cassetteborstel en kettingborstel. De adviesprijs is 67,30 euro.  

Let op: de set is alleen te koop in onze winkels met sportief assortiment.  

Wil je meer weten over hoe je jouw fiets het best in topvorm houdt? 

Stuur je pa op avontuur met een fietstas of bikepackingtas

Een bikepackingtrip? Een tocht wat verder weg van huis? Of een weekendje weg met het picknickgerief mee op de fiets? Het kan allemaal met de juiste fietstassen aan je fiets. Zou je jouw papa ook niet eens op pad sturen? Een fietstas is echt een ideaal cadeau! En tegenwoordig maken ook specifieke bikepackingtassen het mogelijk om met een koersfiets, gravelbike of mountainbike op een meerdaags avontuur te vertrekken. 

Navigatiesysteem_Mio200

Een streepje muziek onderweg? Met een AfterShokz-koptelefoon met botgeleiding

Op de fiets naar muziek luisteren is fijn, maar met een gesloten koptelefoon of oortjes is het ook gevaarlijk. Je sluit jezelf op die manier voor een stuk af van het verkeer. Dat probleem heb je gelukkig niet met de hoofdtelefoons van AfterShokz. Die werken via botgeleiding: de speakers zitten niet in je gehoorgangen, maar staan op je jukbeenderen. Geluidstrillingen worden via die jukbeenderen naar je gehoorzenuw gestuurd en zo naar je hersenen. Je sluit je gehoorgang dus niet af en blijft alert voor het omgevingsgeluid, terwijl je tegelijkertijd ook muziek hoort. Net zoals wanneer je aan het praten bent dus.  

We hebben in ons assortiment twee AfterShokz-modellen: de high-end Aeropex (169,95 euro) en de goedkopere OpenMove (89,95 euro). Waarmee wil jij jouw papa verwennen? 

Navigatiesysteem_Mio200

Een cadeau waarmee je elke papa fietsplezier schenkt? Een Bike Republic-cadeaubon

Het is algemeen geweten: van fietsen word je blij. Wedden dat onze cadeaubon dus steeds met een glimlach in ontvangst wordt genomen? Het is een perfect geschenk wanneer je je papa puur fietsplezier cadeau wil doen, maar je niet precies weet wat je wil geven. Jij kiest zelf een bedrag en de bon kan ingeruild worden voor een nieuwe fiets, accessoires, kledij, onderdelen of zelfs een herstellingsbeurt.   

Niet twijfelen, schenk een cadeaubon van Bike Republic en geef je fietsende papa alle (keuze)vrijheid.  

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst