Het is bijna 14 juni, tijd om alle papa's in de bloemetjes te zetten. Heb je nog geen idee wat je voor hem moet kopen? Maak je dan maar geen zorgen, want wij trakteren jou op enkele leuke ideeën!

Navigatiesysteem_Mio200

Met een GPS in de hand reist hij door het hele land!

Heeft jouw papa tijdens COVID-19 de weg terug gevonden naar zijn fiets? Zorg er dan ook voor dat hij nooit meer de weg verliest opweg en geef hem een GPS cadeau.

Met de MIO 210 HC bijvoorbeeld kan je gemakkelijk navigeren van punt A naar punt B. Het is voorzien van een Surprise Me-functie die je enkele mooie routes weergeeft op basis van door jou gekozen tijd of afstand. 
Dit navigatiesysteem kost €199,95 en is te verkrijgen in al onze Bike Republic winkels. 

Is je vader iets sportiever? Dan is een Garmin GPS Edge een leuk alternatief. Dankzij dit navigatiesysteem kan hij slimmer trainen en nieuwe routes ontdekken. Het beschikt over geïntegreerde en geavanceerde navigatie en leuke uitdagingen. 
Lijkt dit iets voor hem? Deze GPS bedraagt €299,99 en is enkel te verkrijgen in onze sportieve winkels.*

Navigatiesysteem_Mio200

Safety first dankzij de WaveCel helm.

Natuurlijk staat veiligheid boven alles. Daarom is de WaveCel-helm van Bontrager ook een must-have voor iedere papa. Deze helm is voorzien van een revolutionaire veiligheidstechnologie voor helmen. Concreet is het een standaard helm met EPS-schuim dat ontworpen is voor directe impacts. 

Deze WaveCel-helmen zijn bijzonder effectief in het voorkomen van hersenschuddingen door vaak voorkomende fietsongevallen met zowel e-bikes, speedpedelecs als sportievere modellen. 

Deze soort helmen van Trek zijn verkrijgbaar in verschillende modellen:

 • Starvos WaveCel: €109,99
  Een veelzijdige en hoogwaardige fietshelm die geschikt is voor beginnende en ervaren fietsers. 

 • Charge WaveCel: €149,99
  Deze modieuze fietshelm is perfect geschikt voor het fietsen op een speed pedelec, e-bike en woon-werkverkeer.

 • Specter WaveCel: €149,99
  Dankzij deze helm wordt veelzijdigheid en comfort voor de dagelijkse ritten op asfalt, gravel en trails gecombineerd. 

 • Rally WaveCel: €149,99
  Deze helm is een hoogwaardige MTB helm met trail-specifieke kenmerken. Deze helm vind je enkel in onze sportieve winkels.*
Wavecelhelm

Kleren maken de man.

Wil je van jouw vader een echte Tom Boonen 2.0 maken? Dan is een Assos broek misschien wel iets voor hem. Één van de belangrijkste eigenschappen aan zo'n broek is de pasvorm: die is vrijwel altijd strak en aerodynamisch maar toch net los genoeg voor maximaal comfort.

In ons assortiment vind je:

 • Mille GT Bib shorts: €130
  Trainingen, wedstrijden of eenvoudige ritjes zijn nog nooit zo comfortabel geweest!

 • Cento Evo Bib shorts: €255
  Deze broek staat garant voor zijn comfort op lange afstanden en is de nieuwste creatie in de categorie, waarbij deze korte broek een stap verder gaat op het gebied van comfort en uitrusting.

 • Equipe RS Bib shorts: €200
  De Ergobox technologie zorgt voor een verstevigde achterzijde wat meer stabiliteit geeft voor je onderrug. Dankzij de Rollbar technologie zijn de bretels lager op de achterzijde van de broek waardoor het zeem beter op zijn plek blijft zitten. 

Een cadeaubon van Bike Republic

Is die nieuwe fiets die hij al zo lang wilt nét iets te duur voor vaderdag? Of is er gewoon te veel keuze en weet je niet waar te beginnen? Laat jouw papa dan zelf kiezen en schenk hem een cadeaubon van Bike Republic met een bedrag naar keuze. Zo heb jij geen last van keuzestress en is je papa gegarandeerd tevreden. Twee vliegen in één klap!

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst