Van Raam Twinny

378-0000
Van Raam Twinny conf showroom
Laatste items in voorraad
€ 7.350,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

Bij de Van Raam Twinny tandem is op- en afstappen eenvoudig door de ruime lage instap. Er is meer ruimte gecreëerd tussen het zadel van de voorste persoon en het stuur van de bijrijder waardoor u niet te dicht op elkaar zit. U kunt zelf bepalen hoe u samen fietst, zo kunt u met dubbele vrijloop onafhankelijk van elkaar trappen.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.

Omschrijving

Via de optionele schakelbare vrijloop kunt u bepalen of en hoe de bijrijder meefietst. Met de vrijloopnaaf kan de hoofdbestuurder de manier van meefietsen van de bijrijder instellen. Bij besturing aan voorzijde, heeft de vrijloopnaaf twee standen:

1.De pedalen van de bijrijder bewegen mee met de pedalen van de hoofdbestuurder. De bijrijder moet meefietsen.
2.De pedalen van de bijrijder bewegen onafhankelijk van de pedalen van de hoofdbestuurder. De pedalen draaien vrij en de bijrijder kan niet meefietsen.

Er zijn veel opties op deze Van Raam Twinny tandem beschikbaar, zo is er o.a. een deelbare variant. Tevens kunt u optioneel de besturing aan de achterzijde laten monteren.

Bij besturing aan achterzijde is er nog een derde stand. In die stand bewegen de pedalen van de bijrijder onafhankelijk van de pedalen van de hoofdbestuurder. De bijrijder kan meefietsen.

Omdat wij elke fiets uniek produceren kunt u de framehoogte voor en achter naar eigen wens laten aanpassen. Op ons tabblad opties kunt u de mogelijkheden bekijken.

Met een elektromotor heeft u een comfortabele trapondersteuning die het fietsen op deze Van raam tandem nog veel makkelijker maakt. Deze elektrische motor is optioneel.

Vanr Ram Twinny onder andere geschikt voor: Twee volwassen personen die beide geen evenwichtsproblemen hebben en beweging en sociaal contact belangrijk vinden. Twee personen waarvan één persoon niet zelfstandig aan het verkeer kan of mag deelnemen.

Productdetails

Op voorraad in
Diest Bike Republic
378-0000
1 Item
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst