Van Raam Opair

383-0000
Van Raam Opair conf showroom
Niet op voorraad
€ 11.399,26 excl. BeBat
Inclusief belasting

Samen fietsen met kinderen of volwassen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen bij wie een transfer makkelijk mogelijk is.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

De Van raam OPair is een rolstoelfiets waarmee je een rolstoelgebruiker kunt vervoeren. Aan de voorzijde van de fiets is een zitting voor de rolstoelgebruiker/passagier gemonteerd. De bestuurder heeft vanaf de achterzijde een goed overzicht op de weg en toezicht op de passagier. Het voorste gedeelte is bij de deelbare variant eenvoudig los te koppelen van het fietsgedeelte, zodat dit op locatie als rolstoel gebruikt kan worden. De licht schuin staande voorwielen geven de fiets extra rijcomfort en stabiliteit. De Van raam OPair rolstoelfiets heeft een modern design. 

De diepte instelbare zitting van de Van Raam OPair kan ingesteld worden op de lichaamsmaten van de passagier, evenals de in hoek verstelbare rugleuning en uitschuifbare zijsteunen. Optioneel zijn er zijsteunen verkrijgbaar waardoor de fiets ook geschikt is voor kinderen en kleinere volwassenen. De comfortabele zitting voor de passagier heeft een toegankelijke instap. Met verschillende opties kan de fiets helemaal aangepast worden. Er kan zelfs een eigen zitting/zitschaal op de fiets gemonteerd worden. Met de optionele elektromotor heb je ook ondersteuning tijdens het fietsen. 

Productdetails

Merk
Van Raam
Modeljaar
2023
383-0000
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst