Urban fahrradbau Strada Magic CX

ZORG0057
Urban fahrradbau Strada Magic CX
Urban fahrradbau Strada Magic CX
Niet op voorraad
€ 12.980,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

Als je met de Strada reist, kun je gezellig kletsen met je partner. Beide rijders genieten van een panoramisch uitzicht. Sturen, schakelen en remmen is de verantwoordelijkheid van de achterste bestuurder, die dankzij de hogere zitpositie een goed zicht heeft op het verkeer. De voorste rijder zit comfortabel alsof hij op een leunstoelfiets zit. Het ontwerp met drie wielen biedt ook maximale veiligheid bij het stilstaan en wegrijden.

*Dit product kan je niet online bestellen.

Onze zorgfietsen zijn allemaal personaliseerbaar en naar ieders wens samen te stellen. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen! Voor een exacte prijs neem je contact op met Bike Republic Diest.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Toon winkelvoorraad

Verberg winkelvoorraad


Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

De Magic heeft een iets lager frame en comfortabele ballonbanden - desgewenst ook met off-road profiel. Naast het voordeel van een aangenaam lage instap, is de Magic een stabiele driewielfiets die ook makkelijk getransporteerd kan worden door het deelbare frame. Dankzij het lage zwaartepunt, de stabiele frameconstructie en het stuurgedrag heeft de Strada een uitstekend weggedrag. Het hydraulisch schijfremsysteem van Magura reageert steeds accuraat. Dit zorgt voor een veilig gevoel

De Strada heeft een stevig stalen frame en is de lichtste fiets in zijn klasse, wat niet alleen door sportieve rijders maar ook door sporadische fietsers wordt geapprecieerd. De Strada Magic is een veilig, betrouwbaar en makkelijk transporteerbaar vervoermiddel dat ook zorgt voor veel rijplezier.

Productkenmerken

ZORG0057
1000000149302
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst