Tribike Classic S Alu Voorwielmotor

ZORG0053
Tribike Classic S Alu Voorwielmotor
Tribike Classic S Alu Voorwielmotor
Niet op voorraad
€ 3.380,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

Dit model driewielfiets bestaat als Alu S of als SU, de lage instap driewielfiets. De Classic SU heeft een lage ruime instap en een andere zitpositie.

*Dit product kan je niet online bestellen.

Onze zorgfietsen zijn allemaal personaliseerbaar en naar ieders wens samen te stellen. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen! Voor een exacte prijs neem je contact op met Bike Republic Diest.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Toon winkelvoorraad

Verberg winkelvoorraad


Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

Dit is een lage instap driewieler: Tribike heeft een variant op de traditionele driewielfiets. Deze heeft een lage ruime instap en een andere zitpositie. Je zit niet boven de trapas maar er iets achter. Je zitpositie is hierdoor lager, je kunt altijd met beide benen op de grond komen en toch een optimale kniebeweging maken. Bij deze variant hoef je je been niet zover omhoog te tillen bij het opstappen maar kun je de fiets onder je door trekken en gaan zitten. Doordat het zwaartepunt lager ligt voelt deze driewieler ook comfortabeler aan. Door de andere zitpositie ontstaat er een ergonomische zithouding: rug, schouders, nek en polsen worden minder belast. De Classic is voor veel mensen eenvoudiger te berijden dan een traditionele driewielfiets. De Classic kan ook worden uitgerust met een voorwielelektromotor die als trapondersteuning het fietsen makkelijker maakt.

Productkenmerken

ZORG0053
1000000149272
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst