Santos Double Travel

ZORG0058
Santos Double Travel
Santos Double Travel
Santos Double Travel
Santos Double Travel
Santos Double Travel
Santos Double Travel
Santos Double Travel
Santos Double Travel
Niet op voorraad
€ 8.305,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

Met de Double Travel 2 ga je echt sámen het avontuur aan. Op een volwaardige vakantiefiets, die gemakkelijk alle bepakking draagt. De supersterke Santos vakantiewielen met brede banden geven je alle comfort. Niet alleen op strakke verharde wegen maar ook op de kleine mysterieuze paadjes die je onderweg tegen gaat komen.

 

Tempoverschillen zijn verleden tijd. Teamwork is waar het om draait. Genieten van de vrijheid; met z’n tweeën. Ga voor een gezellig dagtripje zonder bagage. Of voor een uitgebreide fietsvakantie, bepakt en bezakt. Met deze tandem kom je overal.

*Dit product kan je niet online bestellen.

Onze zorgfietsen zijn allemaal personaliseerbaar en naar ieders wens samen te stellen. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen! Voor een exacte prijs neem je contact op met Bike Republic Diest.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Toon winkelvoorraad

Verberg winkelvoorraad


Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

"De Double Travel 2 is ontworpen om véél en vér te fietsen. Hij heeft een comfortabele zit voor zowel rijders die graag diep zitten als de liefhebbers van een wat hoger stuur. Het stijve frame stuurt je strak door de bochten, houdt je stabiel met afdalen en voelt efficiënt bij elke trapbeweging. De Double Travel 2 is een volbloed pakezel. Het ijzersterke frame draagt met gemak al je bagage, verdeeld over vijf tassen, eventueel met extra trailer. Voor de zware bepakking, het intensieve gebruik en de mogelijkheid voor een accu heeft de Double Travel 2 een superstijf frame gekregen. De sterke, triple-butted aluminium buizen en efficiënte geometrie, leveren naast stijfheid ook ruimte voor véél drinkflessen. Wil je zorgeloos véél kilometers maken, kies dan voor de betrouwbare en gebruiksvriendelijke interne versnellingen van Rohloff. Het maakt de Double Travel 2 een ‘low maintenance’ en ijzersterke reispartner. De Rohloff naaf heeft 14 versnellingen en is er in 6 kleuren. De sterkste remmen met de meeste remkracht. Klaar voor lange afdalingen met de beste Hope schijfremmen met 4 zuigers en extra grote stalen Santos (203 mm) en extra dikke (3 mm) schijven. In verschillende kleuren verkrijgbaar. De hydraulische velgremmen van Magura zijn robuust en duurzaam. Ze remmen stevig en direct en zijn met weinig kracht goed te doseren. Met een stelwieltje aan de remhendel bepaal je zelf of de rem agressief bijt of juist een vriendelijke lange slag toelaat. Ook remblokken vernieuwen is een fluitje van een cent: zonder gereedschap ben je binnen vijf minuten klaar. Kies je voor SON verlichting, dan krijg je een mooie koplamp met een brede, heldere lichtbundel, die zo kenmerkend is voor SON koplampen. De aansluiting bij de naafdynamo is stekkerloos, zodat het wiel er gemakkelijk in en uit gehaald kan worden. We monteren de lamp op een Santos lamphouder, want dan schijnt hij mooi over je band en blijft hij netjes rechtop staan. De SON lampen zijn verkrijgbaar in 6 kleuren, net als de bijbehorende naafdynamo en achterlamp. De Double Travel 2 is ontworpen met een blik op de toekomst. Hij is E-bike ready, wat betekent dat je hem later nog kunt elektrificeren. Dat is fijn, want je weet nu eenmaal niet waar je over een paar jaar aan toe bent. De Double Travel 2 E-bike heeft een krachtige power-motor en een grote accu voor een grote actieradius. We bouwen hem modulair op, waardoor we flexibel blijven voor al je wensen, nu en in de toekomst."

Productkenmerken

ZORG0058
1000000149319
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst