Huka Driewieler Vasco

ZORG0051
Huka Driewieler Vasco
Huka Driewieler Vasco
Huka Driewieler Vasco
Huka Driewieler Vasco
Niet op voorraad
€ 6.330,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

De Vasco driewielfiets is geschikt voor volwassenen. Met de elektrische driewieler Vasco, die voorzien is van Dutch Design, kan je eindeloos op een comfortabele manier fietsen dankzij haar hightech eigenschappen.

*Dit product kan je niet online bestellen.

Onze zorgfietsen zijn allemaal personaliseerbaar en naar ieders wens samen te stellen. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen! Voor een exacte prijs neem je contact op met Bike Republic Diest.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Toon winkelvoorraad

Verberg winkelvoorraad


Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

Op de elektrische driewieler Vasco mag je gezien worden! Het stoere Dutch design in combinatie met het aluminium frame zorgen ervoor dat je stabiel de mooiste fietsritten kan maken. De krachtige middenmotor, waarmee de Vasco standaard uitgerust is, zorgt voor een natuurlijke aandrijving van de fiets en een nog stabielere wegligging. De Vasco is geheel op jouw wensen af te stemmen en er zijn diverse accessoires leverbaar waarmee je de fiets nóg persoonlijker en fraaier kan maken. Wanneer je weinig kracht hebt in je handen, dan zul je extra gemak ervaren van de elektrische driewieler Vasco. De Vasco is namelijk voorzien van hydraulische remmen achter, waarbij weinig kracht benodigd is om te remmen. Ook bij nat weer leveren de hydraulische schijfremmen een grotere remkracht. Dit geeft je extra controle op de fiets. Daarnaast zorgt het grote voorwiel voor comfortabel en stabiel stuurgedrag. De Vasco is voorzien van een aantal standaard onderdelen. De Vasco is standaard voorzien van o.a. een stille middenmotor, een sportieve kettingkast en stoere Big Ben anti-lek banden. Deze anti-lek banden geven je extra grip op de weg en zorgen voor een langere levensduur. De bediening van de verlichting vindt plaats via het display op het stuur.

Productkenmerken

ZORG0051
1000000149258
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst