Huka Driewieler Cortes

ZORG0050
Huka Driewieler Cortes
Huka Driewieler Cortes
Huka Driewieler Cortes
Huka Driewieler Cortes
Niet op voorraad
€ 6.480,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

De Cortes driewieler is een zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager.

*Dit product kan je niet online bestellen.

Onze zorgfietsen zijn allemaal personaliseerbaar en naar ieders wens samen te stellen. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen! Voor een exacte prijs neem je contact op met Bike Republic Diest.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Toon winkelvoorraad

Verberg winkelvoorraad


Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

Dé zitdriewieler met een krachtige middenmotor In samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten zijn meerdere zitsystemen (drie varianten) ontwikkeld waarmee de Cortes uitgerust kan worden. Deze zit is optioneel zelfs draaibaar. Op deze manier kan je jouw zitdriewieler samenstellen zodat deze voor jou het prettigst zit. Het op- en afstappen is erg makkelijk, zeker in combinatie met de lage instap. Tevens is deze lichtlopende driewieler geheel op jouw wensen en omstandigheden af te stemmen. Uiteraard afgemonteerd met eerste klas onderdelen. Het is een driewielfiets waarop je gezien mag worden! De ergonomische zit van de Cortes is verkrijgbaar in drie varianten. Je hebt de keuze uit een zit met lage rugleuning, hoge rugleuning of gepolsterde zit met instelbare rugleuning. Bij de gepolsterde zit met instelbare rugleuning ben je in staat om de ergonomische zitting en de rug onafhankelijk van elkaar in diepte- en hoek in te stellen. Tevens is het rug gedeelte voorzien van zijdelingse opvang. Optioneel kan deze zitting voorzien worden van zijkussens. Deze zijkussens zijn geschikt voor berijders met een smallere zitbreedte die extra ondersteuning wensen. De Cortes beschikt standaard over een krachtige middenmotor, individueel instelbare vering en anti-lekbanden. Deze anti-lek banden geven je extra grip op de weg en zorgen voor een langere levensduur. Met behulp van de hydraulische schijfremmen is er weinig kracht benodigd om te kunnen remmen. Zeer wenselijk wanneer je weinig kracht hebt in de handen of wanneer je merkt dat je reactievermogen minder is.

Productkenmerken

ZORG0050
1000000149241
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst