Hase Trets

ZORG0001
Hase Trets
Niet op voorraad
€ 5.130,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

De jongste trike uit de Hase-familie is een trike voor de jongsten.Beter gezegd: een traploos verstelbare driewieler voor alle kids tussen 1,30 m en 1,60 m. De nieuwe TRETS heefteen onderstuur dat eenvoudig te bedienen is. Zo voelen dekleintjes zich al heel cool – en eerlijk gezegd: dat zijn ze ook!

Kleur
  • Geel
  • Zwart/groen
*Dit product kan je niet online bestellen.

Onze zorgfietsen zijn allemaal personaliseerbaar en naar ieders wens samen te stellen. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen! Voor een exacte prijs neem je contact op met Bike Republic Diest.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

De jongste trike uit de Hase-familie is een trike voor de jongsten. Beter gezegd: een traploos verstelbare driewieler voor alle kids tussen 1,30 m en 1,60 m. De TRETS heeft een onderstuur dat eenvoudig te bedienen is. Zo voelen de

kleintjes zich al heel cool – en eerlijk gezegd: dat zijn ze ook!


Voorwiel eraf, dissel erop, en de aanhangerfunctie is geactiveerd. Zo kan een lange fietstocht worden gemaakt, gewoon aan de fiets van de ouder gekoppeld, of als uw kind na schooltijd gewoon te moe is om naar huis te fietsen. Er is ook een duwstang.


De vijfpuntsgordel zorgt voor veiligheid, dan kan de bocht ook eens wat sneller worden genomen. Ideaal voor kinderen

die zich alleen niet zo goed vast kunnen houden.


Dankzij de modulaire structuur kan de TRETS meegroeien of aan verschillende berijders worden aangepast. Voor de traploze lengte-instelling is het bijvoorbeeld al genoeg een spanhendel los te maken, zo makkelijk kan de zadelstand worden aangepast. Zonder gereedschap, zonder de ketting in te korten! Deze fiets groeit maar tot zekere hoogte mee. Deze tip : vanaf 8 jaar is de Trix vaak een betere keuze.


Door de intuïtieve bedienbaarheid, de hoge veiligheidskenmerken en talrijke bijzondere technische oplossingen is fietsen zelfs mogelijk bij zware lichamelijke en/of geestelijke beperkingen.

Productdetails

Elektrisch
Nee
Aantal versnellingen
8
Framemateriaal
Aluminium
Verlichting
Ja
ZORG0001
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst