Hase Pino Tour

ZORG0017
Hase Pino Tour
Hase Pino Tour
Hase Pino Tour
Hase Pino Tour
Hase Pino Tour
Hase Pino Tour
Hase Pino Tour
Hase Pino Tour
Niet op voorraad
€ 8.490,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

De PINO is een tandem met oneindig veel mogelijkheden. Met zijn slimme ontwerp en hoogwaardige componenten kan hij de rol van transporter, taxi of toertandem vervullen. De PINO is een semi-ligfiets tandem met twee wielen voor twee volwassenen of voor een volwassen fietser met een kind, aangezien de tandem aan de lichaamslengte kan worden aangepast. Als bestuurder hou je de bijrijder vooraan goed in de gaten, je kan er overheen kijken en door de korte afstand tussen bestuurder en bijrijder is het makkelijk met elkaar te communiceren. De PINO is een ideale gezinsfiets en fietsoplossing voor velen.

*Dit product kan je niet online bestellen.

Onze zorgfietsen zijn allemaal personaliseerbaar en naar ieders wens samen te stellen. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen! Voor een exacte prijs neem je contact op met Bike Republic Diest.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Toon winkelvoorraad

Verberg winkelvoorraad


Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

De PINO is een semi-ligfiets tandem met twee wielen voor twee volwassen rijders of voor een volwassen rijder met kind. Aangezien de tandem aan de lichaamslengte kan worden aangepast, is het een ideale gezinsfiets. Bovendien is het goedgekeurd als een medisch hulpmiddel onder de Europese Verordening (2017/745) MDR. De tandem wordt aangedreven door beenspierkracht via de pedalen, deze kunnen worden uitgerust met een beveiliging die voorkomt dat de voeten wegglijden tijdens het rijden. De transmissie is een 14-versnellingen Rohloff-naaf die het achterwiel aandrijft. De zitkussens zijn speciaal ontworpen en gebouwd met flexibele materialen voor een verend effect en maximaal comfort. De PINO heeft een remsysteem met twee onafhankelijk, bediende schijfremmen.


Voor wie is deze fiets geschikt? De PINO is ontworpen voor mensen met neuromusculaire aandoeningen, zoals cerebrale verlamming of spierdystrofie, die – door de bijzondere fysieke omstandigheden – niet kunnen rijden op standaard-fietsen of -voertuigen, zelfs als die over zijwieltjes beschikken. Andere indicaties zijn: coördinatiestoornissen, evenwichtsstoornissen en beperkte bewegingsvrijheid bijv. bij spasticiteit, dwarslaesie, dysmelia, amputaties, etc. De PINO mag alleen worden bestuurd door gezonde en niet-lichamelijk of -verstandelijk beperkte personen zonder zichtproblemen. Voor de gebruiker op de voorzitting zijn geen contra-indicaties bekend.


De tandem is bedoeld voor gebruik op paden en verharde wegen. De PINO is niet goedgekeurd voor off-road gebruik of racen. De Pino steps is voorzien van een shimano motor en batterij. Deze optie is zeker aangewezen als de bijrijder onvoldoende kracht heeft om actief mee te trappen.


De PINO kan worden aangepast aan rijders met diverse lichamelijke beperkingen. De PINO is geschikt voor diverse berijders mits kleine aanpassingen. Bescherming tegen milieu-invloeden. De PINO is gebouwd met speciale materialen die corrosiebestendig zijn: gecoate en geanodiseerde aluminium frame-onderdelen, kunststoffen en roestvrij staal.

Productkenmerken

Elektrisch
Ja
Aantal versnellingen
14
Remsysteem
Hydraulische schijfremmen
Framemateriaal
Aluminium
Verlichting
Ja
ZORG0017
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst