Hase Kettwiesel Evo Steps

ZORG0008
Hase Kettwiesel Evo Steps
Hase Kettwiesel Evo Steps
Hase Kettwiesel Evo Steps
Hase Kettwiesel Evo Steps
Niet op voorraad
€ 10.240,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

De HASE KETTWIESEL EVO STEPS staat synoniem voor de ultieme sportieve trike. De EVO STEPS is voorzien van een aantal upgrades op het gebied van comfort. Zo heef deze driewielfiets met onderstuur een functionele en voelbare vering en de Steps-motor van Shimano met het bijpassende elektronische Di -schakelsysteem.


Deze fiets heeft een lagere opstap dan zijn tegenhanger, de Lepus. Jongvolwassenen en sportieve fietsers verkiezen deze driewielfiets voor de sportievere lage zit. Het opstappen en gaan zitten op de fiets gebeurt zonder risico. U gaat aan de zijkant zitten en slaat dan uw been over het lage frame heen. De uitstekende vering is een van de redenen dat u zich op een HASE KETTWIESEL EVO STEPS zeer veilig voelt. Vandaar dat de wendbare fiets niet alleen een plezier is in het dagelijks gebruik, maar ook tijdens revalidatie.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Toon winkelvoorraad

Verberg winkelvoorraad


Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

De EVO STEPS staat synoniem voor de ultieme sportieve trike. De EVO STEPS is voorzien van een aantal upgrades op het gebied van comfort. Zo heef deze driewielfiets met onderstuur een functionele en voelbare vering en de Steps-motor van Shimano met het bijpassende elektronische Di -schakelsysteem. De Shimano Alfine Di2 is een elektronische schakeling met 8 versnellingen. Dit schakelsysteem kan zowel handmatig als automatisch worden bediend. De rijder maakt een keuze via de drukknop onder het display.


Deze fiets heeft een lagere opstap dan zijn tegenhanger, de Lepus. Jongvolwassenen en sportieve fietsers verkiezen deze driewielfiets voor de sportievere lage zit. Het opstappen en gaan zitten op de fiets gebeurt zonder risico. U gaat aan de zijkant zitten en slaat dan uw been over het lage frame heen. De uitstekende vering is een van de redenen dat u zich op een EVO STEPS zeer veilig voelt. Vandaar dat de wendbare fiets niet alleen een plezier is in het dagelijks gebruik, maar ook tijdens revalidatie.De luchtvering op de EVO is opmerkelijk en bestaat uit een onafhankelijke wielophanging, luchtdemping, daarnaast stabilisatoren. Zo wordt een sportieve fietsstijl ondersteund en nodigt de fiets uit op diverse ondergronden te rijden.


De Shimano Steps is een krachtige maar stille middenmotor die zorgt voor meer tractie op de achterwielen

dan een voorwielmotor. De bijbehorende accu heeft een capaciteit van 500Wh en is in vier

uur volledig opgeladen.


Door de intuïtieve bedienbaarheid, de hoge veiligheidskenmerken en talrijke bijzondere technische oplossingen is veilig fietsen ook mogelijk bij lichamelijke beperkingen. Deze driewielfiets kan gebruikt worden voor woon-werkverkeer, sport en plezier.

Productkenmerken

Elektrisch
Ja
Aantal versnellingen
8
Remsysteem
Gekoppelde remmen, hendel rechts remt de achterwielen hydraulisch, links het voorwiel mechanisch
Framemateriaal
Aluminium
Verlichting
Ja
ZORG0008
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst