Gleam E-cargo messenger x wit

014916
  • Outlet
  • -€ 3.840,00
Gleam E-cargo messenger x wit
Gleam E-cargo messenger x wit
Gleam E-cargo messenger x wit
Gleam E-cargo messenger x wit
Gleam
Niet op voorraad
€ 8.960,00 excl. BeBat € 12.800,00 -€ 3.840,00
Inclusief belasting

Actieprijs uitsluitend geldig op fietsen uit voorraad, korting niet van toepassing bij fietsleasing

De GLEAM Escape is een innovatie op gebied van design en veiligheid. Er bestond al langer een nood aan een Multi functionele cargo bike, die niet alleen goed is voor het transporteren van lasten maar dergelijke tijd ook goed is voor de kinderen naar school te brengen. Doen GLEAM dit gat in de markt ontdekt heeft wisten ze direct welke weg ze willen inslaan met het nieuw model. GLEAM heeft dan een paar basis punten opgesteld waar aan de fiets moet voldoen, deze zijn: multifunctionaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en boven alles natuurlijk de veiligheid.


Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Toon winkelvoorraad

Verberg winkelvoorraad


Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

Door het slimme FLEX systeem kun je niet alleen snel maar ook met weinig inspanning van een cargo bike, een bakfiets met 2 zitplaatsen voor kinderen maken. Ook bij het thema lasten te vervoeren zijn er meerdere optie B.v: een Aluminium box, een regen cover of alleen te FLEX base als cargo oppervlakte.

Dankzij het verbouwen van hoogwaardige fiets onderdelen heeft GLEAM er voor gezorgd, dat de Escape FLEX ook een extreem duurzame cargo / bakfiets oplossing is en je dus ook jaren na de aankoop de Escape vol vertrouwen kunt gebruiken voor het transporteren van personen of lasten. Niet alleen zijn de onderdelen zo gekozen dat ze uiterst duurzaam zijn, maar ook zo dat het transporteren van de onderdelen en het assembleren van de fiets, de kortste wegen gemaakt worden. Daar door is de GLEAM Escape niet alleen CO2-neutraal bij het fietsen zelf, maar ook zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd.

Als laatste bekijken we het punt veiligheid, hier heeft GLEAM voor een verdere innovatie gezorgd. Namelijk de nieuwe achterwiel ophanging niet alleen is deze volledig geveerd, maar zijn ook beide wielen van elkaar afzonderlijk en liggen dus niet op een as. Dit zorgt ervoor dat ook beide wielen afzonderlijk van elkaar kunnen veren (zie foto hier onder), daar door ga je voor al in grote steden of dorpen met slechte weg dek, een betere Balance hebben en zo de fiets beter kunnen sturen en dit zorgt natuurlijk voor een veel veiliger gevoel.


Productkenmerken

Frametype
Lage instap
Elektrisch
Ja
Merk motor
Bosch
Type Motor
Cargo Line
Accucapaciteit
500 Wh
Remsysteem
Hydraulische schijfremmen
Framemateriaal
Aluminium
Garantie Accu
2 Jaar
Modeljaar
2023
Versnellingssysteem
Naafversnelling
Oppervlakte laadbak
60 x 1000/1200 cm
014916
1000000065206
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst