Azor Tandem 26" Vouwbaar Elektrisch voorwielmotor

ZORG0047
Azor Tandem 26" Vouwbaar Elektrisch voorwielmotor
Azor Tandem 26" Vouwbaar Elektrisch voorwielmotor
Azor Tandem 26" Vouwbaar Elektrisch voorwielmotor
Azor Tandem 26" Vouwbaar Elektrisch voorwielmotor
Niet op voorraad
€ 3.825,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

Samen erop uit met de Azor tandem 26". Zorgeloos elektrisch toeren en volop genieten van al het moois om u heen. Daarvoor is de Azor tandem 26 inch tandem bestemd. Een tandem die licht en stabiel loopt, vertrouwd en soepel stuurt en garant staat voor de ideale lichaamshouding. Door dat de voorkant zo makkelijk plooibaar is, kun je deze Azor tandem 26"" altijd zonder grote moeite van achter op of in de auto steken. Door een lengte van 1m70 als de tandem opgeplooid is past hij ook in de meeste auto's.

*Dit product kan je niet online bestellen.

Onze zorgfietsen zijn allemaal personaliseerbaar en naar ieders wens samen te stellen. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen! Voor een exacte prijs neem je contact op met Bike Republic Diest.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Toon winkelvoorraad

Verberg winkelvoorraad


Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

Freewheel systeem Onze Azor tandems worden ook veel gebruikt wanneer mensen niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Erg handig is dan ons Freewheel systeem. Met dit systeem is het mogelijk om onafhankelijk van elkaar te trappen. U kunt dan onafhankelijk van elkaar even uitrusten, terwijl de ander gewoon doorfietst. Al onze Azor tandem 26 zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Dit zorgt er voor dat u op een tandem kunt fietsen die de juiste componenten heeft voor de juiste omgeving en dat u er maximale rijplezier uithaalt. Zo heb je een allround model: Shimano 7v met trommelrem, een allround plus: 8v met hydroremmen, een city cruiser: stappenlose enviolo versnelling met hydroremmen en een trekking: Rohloff 14v versnelling met hydroremmen. Alle vouwtandems van Azor zijn ook met of zonder elektrische ondersteuning beschikbaar.

Productkenmerken

ZORG0047
1000000149234
Product toegevoegd aan verlanglijst