Word Bandagist bij Bike Republic

Vacature bandagist

Als bandagist bij Bike Republic zorg je er mee voor dat de winkel goed draait, zowel op menselijk als commercieel vlak. Je adviseert onze klanten inzake zorgfietsen, gaat in verbinding en creëert zo mee een aangename winkelervaring. Een boeiende job met veel verantwoordelijkheid!

Een greep uit jouw takenpakket:

·         Als bandagist ontvang jij klanten in onze Bike Republic-fietsadviescentrum te Diest, en begeleid je hen met deskundig advies inzake zorgfietsen. Op basis van de pathologische en medische gegevens van de patiënt lever je steeds de meest geschikte adviezen, hulpmiddelen en producten af.

·         Je bent voldoende technisch onderlegd om kleine aanpassingen en herstellingen uit te voeren.

·         Je beheerst de specifieke VSB-wetgeving goed, en werkt zelfstandig de administratieve processen af waar je ook de eindverantwoordelijke van bent.

·         Je stelt, in samenwerking met jouw collega’s, een efficiënte en transparante dagplanning op.

·         Je communiceert en overlegt met voorschrijvende artsen, verpleegkundigen, kinesisten en behoudt een goed contact voor een optimale dienstverlening.

·         Je vertegenwoordigt als échte ambassadeur het Bike Republic- fietsadviescentrum op beurzen en voordrachten.

Je maakt deel uit van het Bike Republic team van Diest.

Wat verwachten we van jou:

     Kennis en ervaring – Je bezit een erkenning als mobiliteitsverstrekker. Ervaring in en/of basiskennis over het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) is een pluspunt.

     Communicatief – Je kan jouw ideeën, suggesties en gedachten helder overbrengen aan collega's, klanten en partners. Daarnaast pas je je communicatie zonder problemen aan, ongeacht de situatie.

     Commerciële feeling - Je werkt in een commerciële omgeving. Het spreekt dus voor zich dat je een klantgerichte attitude hebt en klanten met een glimlach adviseert en inspireert met je vakkennis. 

     Empathisch – Je hebt een groot empathisch vermogen. Als klanten of collega's bij je langskomen, kan je je inleven in hun verhaal en bied je een luisterend oog, maar ook passend advies. 

     Organisatieskills – Je werkt nauwkeurig, planmatig en gestructureerd. Hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden is iets waar je van nature goed in bent. Je weet precies waar je mee bezig bent en kan goed inschatten wat nodig is om het werk tot een goed einde te brengen.

     Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken.

Wat bieden we jou:

     Aantrekkelijke verloning – Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket, gecombineerd met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en… hoe kan het ook anders, een fietsvergoeding als je de fiets gebruikt voor het woon-werkverkeer.

     Opleidingen en leertrajecten – Wij voorzien opleidingen die aansluiten bij je ervaring en behoeften. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

     Eigen verantwoordelijkheden - We geven je de kans om je eigen verantwoordelijkheden op te nemen, maar ook om je eigen ideeën en initiatieven mee vorm te geven.

      Werkzekerheid – Colruyt Group is een stabiel bedrijf in volle groei met ruim 32.000 medewerkers. Bij ons kan je dus rekenen op werkzekerheid én een mooie toekomst!

Bedrijfsinformatie

Bike Republic is een retailer op mensenmaat. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s. Je kan rekenen op een team van enthousiaste vakmensen die zichzelf ook goed in hun vel voelen. Een fijne werksfeer, de mogelijkheid om bij te leren en respect voor elkaar.

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst