Test gratis e-bikes op het E-bike Testival in Laakdal!

Deze zomer kan je in onze winkel in Laakdal een pak knappe e-bikes testen. Je kan onze fietsen in alle rust en comfortabel uitproberen aan onze winkel. En voor wie ter plekke zijn of haar hart verliest aan een fiets is er nog meer goed nieuws, we hebben heel wat modellen op voorraad in onze winkel. 

Test de e-bike van je dromen

Van dinsdag 12 t.e.m. zaterdag 16 september kan je naar hartelust en helemaal gratis e-bikes testen. Van elektrische stadsfietsen over speedpedelecs tot de nieuwste cargobikes: je kan ze er allemaal van dichtbij zien én uittesten. 

Welke e-bike is het best geschikt voor dagdagelijkse ritten? Heb je echt een speedpedelec nodig voor jouw specifiek woon-werktraject? Waarmee moet je rekening houden als je een cargobike kiest? Wij staan klaar met antwoorden op al je vragen over e-bikes, zodat je door de bomen het bos blijft zien.

Maar uiteindelijk mogen we nog zoveel adviseren als we willen: een testrit geeft altijd de doorslag. Daarom kan je bij ons gratis en naar hartelust testen. Zo kan je die droomfiets van jou eens stevig aan de tand voelen.

WANNEER?

  • Dinsdag 12 t.e.m. zaterdag 16 september 2023
  • Tussen 10u00 en 18u00

WAAR?

  • Bike Republic Laakdal
  • Smissestraat 40 - 2340 Laakdal
Bike Republic

Benieuwd naar ons aanbod?

Bij Bike Republic vind je een uitgebreid gamma aan zowel niet elektrische als elektrische fietsen. We hebben een breed gamma met voor elk budget wat wils.

Ontdek hieronder ons aanbod en/of kom langs in een van onze winkels om jouw fiets van je dromen te testen.

Ik wil graag op de hoogte geworden van de e-bike testivals en ander e-bike nieuws.
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst