Infosessies over bedrijfsfietsen

Wil jij je werknemers gezonder, efficiënter, duurzamer en voordeliger laten pendelen en ook zelf fiscaal voordeel doen? Dan moet je dringend kennismaken met de voordelen van bedrijfsfietsen! 

De komende weken organiseren we in onze winkels gratis infosessies over bedrijfsfietsen. Onze B2B-professionals vertellen je er alles over de verschillende formules van bedrijfsfietsen en wat voor jouw zaak of onderneming een interessant fietsplan kan zijn. 

Schrijf je gratis in!

Kan je je niet vrijmaken op het moment van de infosessie? Geen nood, download onze whitepaper en contacteer onze B2B experts als je hulp kan gebruiken.

Voor wie zijn onze gratis infosessies interessant?

Voor zelfstandigen, bedrijfsleiders en HR-professionals.

Als jij je medewerkers vaker op de fiets wil krijgen, is deze infosessie perfect voor jou. Of het nu om leasefietsen voor woon-werkverkeer gaat, over poolfietsen op de bedrijfssite of andere formules...  Op onze infosessies kom je te weten hoe simpel het is om een fietsplan te implementeren. Wij zorgen voor dat extra duwtje in de rug om er mee te starten.

Wat mag je verwachten van zo’n infosessie?

  • Advies van onze experten over bedrijfsfietsen, fietsleasing, poolfietsen en andere mogelijkheden 
  • Antwoord op vragen wanneer het om een fietsplan gaat 
  • Maak zelf eens een testritje met onze e-bikes en speedpedelecs en ervaar #puurfietsplezier 
  • Netwerk met andere lokale ondernemers bij een hapje en een drankje

Waar en wanneer gaan deze sessies door?

De sessies gaan door in onze Bike Republic winkels, van 13u30 tot 16u.

Roeselare op maandag 18/03

In onze winkel op de Westlaan in Roeselare, ontvangen filiaalmanager Bart Cappan en fietsplanexpert Felix je om alles te vertellen over bedrijfsfietsen. Guy Verbrugghe van Securex toont je hoe eenvoudig het opstarten van een fietsplan kan zijn en een expert van KBC vertelt je alles over leasing. Je gaat met concrete tips en hands-on advies naar huis - maar niet voor je zelf een testritje gemaakt hebt op je favoriete fiets natuurlijk.

Groot-Bijgaarden op maandag 18/03

In onze winkel in het Dansaertpark in Groot-Bijgaarden, ontvangt filiaalmanager Tanguy Lemmet je om alles te vertellen over bedrijfsfietsen. Onze fietsplanexpert Carolien en een leasing-expert van KBC vertellen je alles over het opstellen van een fietsplan adhv. concrete voorbeelden. En wie wil, kan ook een testrit maken met een van onze fietsen.

Hasselt op maandag 25/03

Onze winkel in Hasselt - langs de grote ring - zet op maandag 25 maart speciaal de deuren open voor een infosessie rond bedrijfsfietsen. Onze filiaalmanager Jean Disbeschl legt samen met onze fietsplanexpert en Paul Heylen (Cyclis Bike Lease) uit hoe je kan starten met een fietsplan en welke formules mogelijk zijn.

Gent op maandag 25/03

Op de Kortrijksesteenweg vind je, vlakbij de oprit van de E40 een van onze recentste Bike Republic winkels. Filiaalmanager Niels Matthys opent deze winkel exclusief op maandag voor deze infosessie, in samenwerking met Securex en Cyclis Bike Lease. Guy Verbrugghe van Securex zal vanuit zijn expertise toelichten hoe eenvoudig het is om een fietsplan op te starten. Na deze sessie kan je concreet zelf aan de slag met de opstart van je fietsplan!

Evere (Brussel) op vrijdag 29/03 - FR

Deze infosessie wordt (voornamelijk Franstalig) focust op de mobiliteit in Brussel en de impact ervan op bedrijven en hun HR-verantwoordelijken. In en rond Brussel is de fiets zowel voor bedrijven als hun medewerkers een cruciaal vervoersmiddel, maar sommige bedrijven zien op tegen de uitwerking van een fietsplan. Hoeft niet, onze filiaalmanager Isabelle Parmentier en fietsplanexpert Yoann Martens helpen u graag op weg! Bovendien vertelt Wouter Mommaert (Lease a Bike) je alles over fietsleasing.
version francaise

Retie op vrijdag 29/03

Katleen van den Bliek, filiaalmanager van Bike Republic Retie en Turnhout, ontvangt je graag in onze winkel in de Veldenstraat. Katleen heeft zelf al heel wat expertise opgebouwd rond (bedrijfs)fietsen en wordt bijgestaan door een van onze fietsplanexpert en leasing expert Bregje van der Sterre (Cyclis Bike Lease). Laat je inspireren en stap buiten met concrete tips en tricks om je medewerkers binnenkort blij te maken met een degelijk uitgewerkt fietsplan!

Schrijf je gratis in:

Wil je op de hoogte blijven van ons B2B nieuws? (4x/jaar)*

Deze sessies gaan door met de gewaardeerde steun van onze partners

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst