We ‘denderen’ door: CycloM in Aalst en Ninove wordt Bike Republic

Vanaf 1 september krijgt de Denderstreek niet één, maar met de klap twee Bike Republic-winkels. Door de overname van CycloM in Aalst en Ninove staat de winkelteller op 27 en zijn we meteen goed vertegenwoordigd in een streek waar tot nog toe niet meteen een Bike Republic in de buurt was. We zijn dan ook apetrots dat het CycloM-team nu deel uitmaakt van de steeds groter wordende Bike Republic-familie. Welkom! 

CycloM stond – net als Bike Republic - garant voor kwaliteit, een persoonlijke aanpak én een goeie service. Daaraan verandert niets, want het gemotiveerde team dat de afgelopen jaren van CycloM een succesverhaal heeft gemaakt, blijft hetzelfde. Meer zelfs: we zoeken extra verkopers en technici om de collega’s in Aalst en Ninove te versterken. Maar als klant kan je dus nog steeds op dezelfde vertrouwde gezichten rekenen én blijf je welkom met je fiets voor onderhoud en herstelling, ook al kocht je die elders. Ook het assortiment blijft momenteel behouden en wordt in de nabije toekomst verder uitgebreid met een mooi gamma elektrische fietsen en speed-pedelecs van verschillende merken. 

Werken bij Bike Republic in Aalst of Ninove?

Ontdek hier al onze vacatures: 

Op naar 50 à 60 winkels in België

Het is trouwens een eivolle zomer geweest, want met de overname van IMP Bike in Evere hebben we ook nog maar net onze vlag geplant in Brussel. We breiden dus in sneltempo uit, maar daar is een reden voor: we willen in België dé referentie worden op vlak van fietsen en slimme mobiliteit. En dus plannen we om de komende jaren zo’n 50 à 60 winkels te openen.  

Ook bedrijven kunnen terecht bij Bike Republic Aalst en Ninove

Bij Bike Republic Aalst en Bike Republic Ninove zijn trouwens niet enkel particulieren welkom. Ook bedrijven en KMO’s kunnen bij ons terecht om bedrijfsfietsen aan te kopen of te leasen. Om je als  bedrijfsleider of HR-manager van A tot Z te ondersteunen en te ontzorgen, stelt onze B2B-afdeling van Bike Republic zelfs een fietsplan op maat samen. Zo kan je de mobiliteit van je medewerkers makkelijk duurzamer en vooral ook efficiënter maken. En dat is niet onbelangrijk nu de brandstofprijzen meer dan ooit de pan uitswingen. 

Praktische info nodig?

Alle openingsuren, adressen en contactgegevens vind je op de winkelpagina’s van Bike Republic Aalst en Ninove! 

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst