Het grote pand aan de Rooigemlaan in Gent was voorheen volledig in handen van Dreamland. Sinds maandag 25/05 zijn we dichte buren geworden. Dit is opnieuw een vorm van synergie binnen de Colruyt Group

Om de grote populariteit van de Bike Republic fietsenwinkel aan het St. Pietersstation op te vangen was het voor ons noodzakelijk om een tweede vestiging te openen om onze klanten de beste service te kunnen aanbieden. Tijdens de zoektocht naar een tweede locatie in het Gentse werd het idee voorgesteld om de grote ruimte aan de Rooigemlaan, die voordien volledig toebehoorde aan Dreamland, zo goed mogelijk te gaan benutten.  

De tweede winkel van Bike Republic in Gent is kleiner dan de winkel aan het Sint-Pietersstation, wat net was waar ze bij Bike Republic naar op zoek waren. Wim Teerlynck, Business Unit Manager bij Bike Republic: “We wilden geen copy-paste van het winkelconcept aan het station maar willen echt iets vernieuwend aanbieden aan de klant, de look and feel van de winkel met een geselecteerd aanbod passende bij onze Gentse klant was onze top prioriteit”.  

In dit winkelpunt kunnen jullie zoals steeds terecht voor een breed assortiment aan fietsen met de focus op elektrische fietsen, en er is ook een servicepunt voorzien. “Kleine herstellingen worden zo in de winkel gedaan terwijl de klant wacht in de aangename wachtzone van de winkel of direct om de hoek een kijkje gaat nemen bij de collega’s van Dreamland. Wanneer de fiets eerder aan een groot onderhoud toe is dan wordt hij naar de werkruimte aan het Sint-Pietersstation overgebracht”, geeft Teerlynck aan. Er gaat een team van 4 Bike Republic-medewerkers aan de slag in het nieuwe filiaal. 

De Rooigemlaan is daarnaast ook een zeer verdienstelijke locatie langs de ring rond Gent die voor iedereen in en rondom Gent makkelijk toegankelijk is, en heeft bovendien ook een zeer grote parking. 

Wil je graag meer praktische info over deze winkel (openingsuren, locatie, store manager ...)? Klik dan hier

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst