Bezoek onze nieuwe fietsenwinkel in Beveren

We hebben - eindelijk, zouden we haast durven zeggen – een eerste winkel in het Waasland: Bike Republic Beveren. Woon je in de buurt en ben je op zoek naar een nieuwe e-bike, bakfiets, speedpedelec of stadsfiets? Trap dan zeker eens langs! Je vindt ons in het Pareinpark, waar vroeger de Dreambaby gevestigd was. 

'Compagnon de route' in het Waasland

Bij Bike Republic willen we voor onze klanten een compagnon de route voor elk moment zijn. Iemand die met je meerijdt en op wie je kan rekenen, zodat jij enkel nog zorgeloos van de rit hoeft te genieten. Maar een compagnon de route is idealiter ook dichtbij. Daarom hechten we – naast service en vakmanschap – ook heel veel belang aan toegankelijkheid. Wim Teerlynck, onze algemeen directeur, legt even uit: “Het is onze ambitie om de komende jaren ons winkelpark flink te blijven uitbreiden. We streven daarbij naar een goeie geografische spreiding, zodat er voor klanten altijd een Bike Republic in de buurt is. Met deze opening in Beveren hebben we – eindelijk, zou ik haast durven zeggen – ook een vestiging in het Waasland. Tijdens testevenementen die we de afgelopen maanden organiseerden in Gent of Antwerpen, merkten we dat daar echt vraag naar was.”

Uitgebreide collectie

Bike Republic Beveren is gevestigd in een pand waar tot voor kort een Dreambaby-winkel te vinden was. Dat is niet geheel onlogisch: we zijn ook onderdeel van Colruyt Group. Als fietsfanaat vind je bij ons in Beveren een ruime collectie e-bikes, speedpedelecs, toerfietsen, stadsfietsen, bakfietsen en longtails. Kwaliteit is daarbij prioritair: in onze collectie zitten topmerken als Trek, Gazelle, Norta, Flyer, Oxford, Klever, O2Feel, Tern, QiO, Opium en Aska. Onze collega’s in winkel zijn echte experten met kennis van zaken die je wegwijs maken in ons assortiment en mee met jou op zoek gaan naar de perfecte fiets. Filiaalmanager Luc Gorrebeeck heeft jaren ervaring als filiaalmanager van Bike Republic Boechout en zal nu – als man van de streek – onze eerste winkel in het Waasland onder zijn vleugels nemen: “Met de kennis en jaren ervaring die we in ons team delen, willen we elke klant gelukkig maken. Zo wordt je dagelijkse rit naar het werk, die fietstocht met vrienden of uitgestippelde fietsvakantie nog leuker na een bezoek aan onze winkel.”

Laat je fiets herstellen en onderhouden in ons atelier

Uiteraard heeft de winkel ook een atelier waar fietsen van ieder merk onderhouden en hersteld kunnen worden door ervaren technici. Wie zijn of haar fiets niet bij Bike Republic heeft gekocht, is er ook welkom.

Ook bedrijven kunnen bij Bike Republic terecht

Niet alleen particuliere klanten zijn welkom bij Bike Republic Beveren. Ook bedrijven en KMO’s kunnen er terecht om bedrijfsfietsen aan te kopen of te leasen. Om jou als bedrijfsleider of HR-manager van A tot Z te ondersteunen en te ontzorgen, stellen onze B2B-collega’s zelfs een fietsplan op maat samen. Zo kan je als werkgever de mobiliteit van je medewerkers makkelijk duurzamer en vooral ook efficiënter maken.

Bike Republic Beveren - Praktische info

Pareinpark 1 / 9120 Beveren

03 / 346 07 82

beveren@bikerepublic.be

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst