Bezoek nu onze pop-up winkels in Deerlijk en Tienen

Bezoek nu onze pop-up winkels in Deerlijk en Tienen

Ook al staat het fietsen voor heel wat mensen deze maanden op een lager pitje, wij trappen stevig door! We openen zelfs twee gloednieuwe, tijdelijke winkels in Deerlijk en Tienen. Onze pop-up stores blijven al zeker open tot en met februari 2024 en je vindt er een ruime collectie snel leverbare e-bikes, speedpedelecs, racefietsen, mountain- en gravelbikes aan heel scherpe prijzen.

Met onze buitenkansjes willen we jou ook in het najaar een duwtje in de rug geven om te blijven fietsen. Buitenkansjes? Dat zijn stevige kortingen tot -30% op een een pak e-bikes, speedpedelecs, racefietsen, mountainbikes en gravelbikes in onze collectie. 

Om optimaal van die buitenkansjes te kunnen profiteren, openen we twee pop-up stores waar je een groot deel van ons afgeprijsd aanbod kan ontdekken én uitproberen. Al zeker tot en met februari 2024 staan onze collega’s voor je klaar in Deerlijk en Tienen!

Stap binnen en fiets naar buiten

In onze tijdelijke winkels ligt de focus voornamelijk op de verkoop van snel leverbare fietsen. Voor een ruime keuze accesoires, kledij en onderdelen kan je terecht in de Bike Republic-winkels in de buurt. Voor Deerlijk zijn Kuurne en Oudenaarde de dichtstbijzijnde winkels. Voor Tienen is dat Leuven. 

Ook voor de herstelling of het onderhoud van je fiets, ben je welkom in de omliggende winkels van Bike Republic. 

Bike Republic Pop-up Deerlijk

Onze pop-up store in Deerlijk vind je naast de Okay. De tijdelijke winkel is tot de nok gevuld met afgeprijsde fietsen van topmerken als Scott, Kettler, Trek, Bulls, BH, Ridley, Flyer en KOGA. 

Benieuwd? Op de winkelpagina vind je alle praktische info:

Bike Republic Pop-up Tienen

De Bike Republic Pop-up in Tienen vind je op dezelfde site als Colruyt en DreamLand. Het gebouw waar tot voor kort Dreambaby was gevestigd, hebben wij ingepalmd met een heleboel knappe fietsen voor volwassenen én kinderen. 

Eens langskomen? Check hier alle praktische info: 

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst