Waarom heten we nu Bike Republic?

Je kent ons misschien nog als Fiets! maar vergis je niet: we heten nu Bike Republic. Niet omdat we werden overgenomen. De reden is een stuk simpeler: omdat we veel meer zijn dan Fiets! We steken bij Bike Republic meerdere tandjes bij voor jouw fietsplezier. Mensen warm maken om te fietsen en hen volledig zorgeloos laten genieten van de rit. Dat is waar het bij ons om draait!

Bike Republic

Bike Republic is jouw compagnon de route

Een compagnon de route is iemand die met je meerijdt en je onderweg op sleeptouw neemt. Iemand op wie je kan rekenen en die door en door begrijpt wat fietsen voor jou betekent. Iemand die je nu en dan een duwtje in de rug kan geven zodat jij maar één ding hoeft te doen: genieten van de rit. Wij willen graag zo’n compagnon zijn voor jou. En daarom gaat onze nieuwe naam ook met een nieuwe identiteit gepaard. 

Onze winkels werden in een nieuw jasje gestoken en je zal er nog meer fietsen, accessoires, onderdelen en kledij van topmerken vinden. E-bikes, racefietsen, cargobikes, steps… noem maar op! Daarnaast besteden we nog meer aandacht aan een topservice in onze ateliers, waar onze techniekers met hun passie, vakmanschap en toegankelijkheid het verschil maken.

Bike Republic

Een afspraak maken voor een onderhoud of een herstelling?

Zo gepiept via de handige online afspraaktool. Denk je aan een nieuwe fiets? Dan luisteren we graag eerst even naar wat jij nodig hebt en helpen we je op weg met helder advies. In onze winkels en ook hier op de site, via onze Bike Finder en superheldere maatbepaling.

Binnenkort ook in Brussel en Wallonië

Ook de naam Bike Republic zelf weerspiegelt onze ambitie om jou nog meer puur fietsplezier te bezorgen. ‘Bike’ staat uiteraard voor het product dat we verkopen. ‘Republic’ is dan weer een knipoog naar samenhorigheid en fietsplezier. We vormen uiteindelijk allemaal samen één groot peloton van mensen die willen genieten van de natuur, aan hun conditie willen werken en hun mobiliteit op een slimme manier willen aanpakken. De naam is ook herkenbaar, zowel voor Nederlandstaligen als Franstaligen. Want de komende jaren zullen we een sprong maken naar de andere kant van de taalgrens en er een aantal nieuwe winkels openen. 

Bike Republic

Laat het dus duidelijk zijn: we zijn er voor je, wanneer je ons nodig hebt. In ons groeiend aantal winkels, op deze gloednieuwe website én op onze sociale mediakanalen. Hou ons dus zeker ook in de gaten op Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube en blijf altijd up-to-date. We hebben je er graag bij!

Bike Republic
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst